PsychologyNow Team

Βιβλιοπροτάσεις: Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας

Βιβλιοπροτάσεις: Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας

PsychologyNow Team

10 Επιστημονικοί Συνεργάτες του PsychologyNow* ξεδιπλώνουν τη δυναμική και τον πλούτο της Ψυχολογίας για να βιώσετε τον Κόσμο με νόημα και πληρότητα!


psychologynow.gr 2024 09 12 14 37 49 651753 626x999Όλα τα κεφάλαια των επιστημονικών συνεργατών αποτυπώνουν την ολότητα της Ψυχολογίας στον Κόσμο μας, ισορροπώντας αρμονικά μεταξύ του αντικειμενικού και του υποκειμενικού, μεταξύ της ζωής και του βιώματος, μεταξύ της επιστήμης και του αφηγήματος.

Η ανάγνωσή του θα σας κάνει να αναρωτηθείτε, να αναζητήσετε, να βγείτε από αυτοματοποιημένες σκέψεις και μοτίβα, να στραφείτε στο «Γιατί;» και το «Πώς;», για να δώσετε νόημα στον δικό σας κόσμο, ώστε να σχετιστείτε με ασφάλεια και σεβασμό, επιδρώντας με θετικό πρόσημο στην κοινωνία.

Θα γνωρίσετε πώς να μεταβολίσετε τις αξίες σας στο πεδίο της ευεξίας και να αναζητήσετε μέσα από το προσωπικό νόημα πώς να βιώνετε (όχι μόνο να ζείτε βιολογικά) τη ζωή. Θα μάθετε ότι το ταξίδι της βιωμένης ζωής, ξεκινά πρώτα από όλα από την αναγνώριση της ευθύνη σας. Ότι χρειάζεται να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας, για να τον εξελίξετε, να τον αλλάξετε, να τον αγαπήσετε, να τον κατανοήσετε, αφήνοντας πίσω τις δοξασίες, τις δεισιδαιμονίες, τα στερεότυπα και τα δοσμένα αιώνων.

 

Ο Κόσμος μας είναι γεμάτος με Ψυχολογία και η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας. Ξεκινήστε να ζείτε μία ζωή με πληρότητα.

Αγοράστε το βιβλίο εδώ !    

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...