Σεμινάρια

Κύκλος Σεμιναρίων Παρατήρησης Βρέφους

ΔΙΚΕΨΥ

Ο Κύκλος Σεμιναρίων Παρατήρησης Βρέφους αποτελεί μια βιωματική διαδικασία εκπαίδευσης που αποσκοπεί στην κατανόηση της ανθρώπινης προσωπικότητας. Οι εκπαιδευόμενοι μέσα από την παρατήρηση βρέφους, καθώς και μέσα από την ανάλυση αυτής, αναγνωρίζουν και συνειδητοποιούν βιωματικά τα σημεία της ανθρώπινης ανάπτυξης που λαμβάνουν χώρα κατά τη βρεφική ηλικία.

Πληροφορίες

NLP Foundation Σεπτέμβριος 2021

Dynamic Equilibrium System

Χρησιμοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία των διεθνών NLP Trainers της ομάδας μας, με διαφορετικά Backgrounds και παγκόσμιες πιστοποιήσεις, δημιουργήσαμε μια μοναδική σύνθεση εκπαιδευτικού Online προγράμματος που καλύπτει τις Βασικές Αρχές του NLP και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παράγετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Πληροφορίες

Micro Expressions & Body Language Practitioner Certification

Dynamic Equilibrium System

Οι μικρο-εκφράσεις είναι ακούσιες συσπάσεις του προσώπου που συμβαίνουν στο 1/25 του δευτερολέπτου, οι οποίες προκύπτουν από τα συναισθήματα που νοιώθει κάποιος την εκάστοτε χρονική στιγμή. Είναι σύντομες και άκρως αποκαλυπτικές για την συναισθηματική κατάσταση του ομιλητή, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να επινοήσει μια μικρο-έκφραση. 

Πληροφορίες

ONLINE Σεμινάριο Εκπαίδευσης στη Χρήση και Ερμηνεία του MMPI-2®

Εταιρία ISON

Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι: Το Νο1 διαγνωστικό μέσον παγκοσμίως, για ολοκληρωμένες και ακριβείς διαγνώσεις στην κλινική πράξη, είναι το τεστ ΜΜΡΙ-2. Το τεστ χρησιμοποιείται επίσης ευρύτατα στην επιλογή προσωπικού και τα δικαστήρια. Εκπαιδευτείτε τώρα στην χρήση και ερμηνεία του MMPI-2. Ενισχύστε, επεκτείνετε και διευρύνετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα!

Πληροφορίες

NLP Wellbeing Coach Certification

Dynamic Equilibrium System

Η Dynamic Equilibrium System παρουσιάζει το ολοκληρωμένο μονοπάτι της τριπλής πιστοποίησης που οδηγεί στο NLP Wellbeing Coaching, το μοναδικό στο είδος του διεθνώς, που θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2021.

Πληροφορίες

Η θεραπευτική σχέση του επαγγελματία Ψυχικής υγείας με τους γονείς παιδιού στο φάσμα του αυτισμού

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και ο εμπλουτισμός και ανάπτυξη αποδοτικών θεραπευτικών σχέσεων με τους γονείς παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Πληροφορίες

Ειδικές θεραπείες από απόσταση: Η διασφάλιση του θεραπευτικού προγράμματος εν μέσω πανδημίας

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη της συνέχειας του θεραπευτικού προγράμματος παιδιών /εφήβων με αναπτυξιακές /συναισθηματικές διαταραχές και των οικογενειών τους, μέσω της εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες ειδικών θεραπειών.

Πληροφορίες

Δουλεύοντας με τη ΔΕΠ-Υ στα Διαφορετικά Στάδια της Ζωής: Από την Τεκμηρίωση στη Θεραπευτική Πρακτική με το Παιδί, τον Ενήλικα, την Οικογένεια, το Σχολείο

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Το σεμινάριο εστιάζει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη και κλινικά εφαρμοσμένη θεραπευτική παρέμβαση και στη σφαιρική, πολυεπίπεδη διαχείριση των δυσκολιών που σχετίζονται με τη ΔΕΠ-Υ σε διαφορετικές ηλικίες, περιβάλλοντα και φάσεις ζωής, με έμφαση στις θεραπευτικές παρεμβάσεις κατά την παιδική και εφηβική ηλικία, δεδομένης της σημασίας που αυτές έχουν για την ομαλή ψυχοκοινωνική εξέλιξη του ατόμου

Πληροφορίες

Εισαγωγή στην ψυχανάλυση: Μελέτη έξι βασικών ψυχαναλυτικών εννοιών

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Σκοπός είναι οι εκπαιδευόμενοι να γνωρίσουν αυτές τις βασικές έννοιες που χρησιμοποιούνται στη θεωρητική προσέγγιση αλλά και σ’ ένα ευρύτερο φάσμα κλινικών εφαρμογών της ψυχανάλυσης για τη θεραπεία ψυχικών διαταραχών, ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν λογικά, θεωρητικά και κλινικά τις περιπτώσεις με τις οποίες δουλεύουν, μελετούν ή επιθυμούν να δουλέψουν στην πρακτική τους.

Πληροφορίες

Μιλώντας για το πένθος και την απώλεια

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Με όχημα την τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση, την κλινική πρακτική και την τέχνη, οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες, στάσεις, απόψεις και συμπεριφορές για το πως θα δουλέψουν με το πένθος και την απώλεια.

Πληροφορίες

Πρώτες βοήθειες σε περιβάλλον Ειδικής Αγωγής και Ψυχικής Υγείας

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Στόχοι: α) Εισαγωγή των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές των πρώτων βοηθειών σε περιβάλλον ειδικής αγωγής και ψυχικής υγείας, β) Εισαγωγή στις βασικές αρχές πρόληψης και στις τεχνικές αντιμετώπισης και διάσωσης, γ) Γνωριμία των συμμετεχόντων με τις πιο συχνά εμφανιζόμενες περιπτώσεις που χρήζουν άμεσης παρέμβασης, π.χ. επιληψία και τραυματισμοί.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Ψυχομετρικές Δοκιμασίες (WISC-V) μέσω Τηλεκατάρτισης

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΕΔΡΑ»

Το WISC-V είναι πιο εύχρηστο και αξιόπιστο από τις αντίστοιχες προηγούμενες κλίμακες και μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο τόσο στην εκτίμηση όσο και στην επιλογή της ενδεικνυόμενης θεραπευτικής παρέμβασης.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Θεραπεύοντας το εσωτερικό μας παιδί!

Μέσα από αυτό το βιωματικό εργαστήρι θα γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, εκεί, όπου ένα "μικρό" έχει μείνει μόνο του για πολύ καιρό. Θα το βρούμε, θα το αγκαλιάσουμε, θα το κανακέψουμε, θα το βάλουμε στην καρδιά μας και θα το κρατήσουμε εκεί για πάντα!

Πληροφορίες

Βρείτε μας στα...