Σεμινάρια

Σεμινάριο: Η ανατομία της εγκληματικότητας

ΔΙΚΕΨΥ

O σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση του εγκλήματος και κυρίως της προσωπικότητας του εγκληματία. Το σεμινάριο αποτελεί προϊόν της ερευνητικής δραστηριότητας του εισηγητή και αποτελείται από 6 αυτοτελείς ενότητες οι οποίες μπορούν να παρακολουθηθούν είτε ξεχωριστά, είτε ως σύνολο.  

Πληροφορίες

NLP Foundation ONLINE

Dynamic Equilibrium System

Χρησιμοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία των διεθνών NLP Trainers της ομάδας μας, με διαφορετικά Backgrounds και παγκόσμιες πιστοποιήσεις, δημιουργήσαμε μια μοναδική σύνθεση εκπαιδευτικού Online προγράμματος που καλύπτει τις Βασικές Αρχές του NLP και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παράγετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Πληροφορίες

NLP Coach Practitioner Certification [για NLP Practitioners]

Dynamic Equilibrium System

Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που πραγματοποιείται σε 2 μέρη, θα σας εκπαιδεύσουμε πώς να επαναπρογραμματίζετε το μυαλό σας ώστε να σπάτε ή να ανακατευθύνετε τα μοτίβα που σας μπλοκάρουν και σας εμποδίζουν να πετύχετε τους στόχους σας, τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Στο δεύτερο μέρος, θα μάθετε όλα αυτά να τα δουλεύετε με τους πελάτες/ coachees σας.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: "Το ψυχολογικό προφίλ του εγκληματία" (Η ανατομία της εγκληματικότητας)

ΔΙΚΕΨΥ

Τι είναι αυτό που μετατρέπει ένα αθώο βρέφος σε έναν κατα συρροήν δολοφόνο; Γεννιέται κανείς εγκληματίας ή γίνεται; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός δολοφόνου; Υπάρχει "εγκληματική προσωπικότητα";

Πληροφορίες

Diploma in Hypnotherapy (EL)

Dynamic Equilibrium System

Η εκπαίδευσή μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και καλύπτει όλους τους κύριους κλάδους της υπνοθεραπείας, καθώς βασίζεται σε τρέχουσες έρευνες για την Υπνοθεραπεία, τη Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία, την Ψυχοθεραπεία και τις Νευροεπιστήμες.

Πληροφορίες

Διαδικτυακό Σεμινάριο - Εργαστήρι: Γιατί επιλέγω συνεχώς λάθος συντρόφους στη ζωή μου;

Έλα για να καταφέρεις επιτέλους να το αλλάξεις και να αρχίσεις να έλκεις κάτι καλύτερο! Έλα για να έρθεις λίγο πιο κοντά, σε εκείνον που θα σε εκτιμήσει πραγματικά ακριβώς όπως έπρεπε να έχουν κάνει εκείνοι, χρόνια πριν..

Πληροφορίες

Σεμινάριο: "Εγκλήματα εν βρασμώ ψυχικής ορμής" (Η ανατομία της εγκληματικότητας)

ΔΙΚΕΨΥ

Κρύβει μέσα του ο κάθε άνθρωπος έναν άγνωστο εγκληματία; Μπορεί κάτω από συνθήκες πίεσης ο καθένας από εμάς να διαπράξει φόνο; Είμαστε όλοι εν δυνάμει δολοφόνοι; Τι είναι το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής;  

Πληροφορίες

Μιλώντας για το πένθος και την απώλεια

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Με όχημα την τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση, την κλινική πρακτική και την τέχνη, οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες, στάσεις, απόψεις και συμπεριφορές για το πως θα δουλέψουν με το πένθος και την απώλεια.

Πληροφορίες

Δουλεύοντας με τη ΔΕΠ-Υ στα Διαφορετικά Στάδια της Ζωής: Από την Τεκμηρίωση στη Θεραπευτική Πρακτική με το Παιδί, τον Ενήλικα, την Οικογένεια, το Σχολείο

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Το σεμινάριο εστιάζει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη και κλινικά εφαρμοσμένη θεραπευτική παρέμβαση και στη σφαιρική, πολυεπίπεδη διαχείριση των δυσκολιών που σχετίζονται με τη ΔΕΠ-Υ σε διαφορετικές ηλικίες, περιβάλλοντα και φάσεις ζωής, με έμφαση στις θεραπευτικές παρεμβάσεις κατά την παιδική και εφηβική ηλικία, δεδομένης της σημασίας που αυτές έχουν για την ομαλή ψυχοκοινωνική εξέλιξη του ατόμου

Πληροφορίες

April TRANCEformation- Hypnosis for Wellbeing

Dynamic Equilibrium System

Παρακολουθήστε τη Βάσια Μανίκα, κλινική διαιτολόγο- διατροφολόγο και Wellbeing Expert στο live μας τη Δευτέρα 26/4 και ανακαλύψτε πώς η Ύπνωση είναι ένα μοναδικό και ιδιαίτερο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία υγείας.

Πληροφορίες

Η θεραπευτική σχέση του επαγγελματία Ψυχικής υγείας με τους γονείς παιδιού στο φάσμα του αυτισμού

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και ο εμπλουτισμός και ανάπτυξη αποδοτικών θεραπευτικών σχέσεων με τους γονείς παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Πληροφορίες

Ειδικές θεραπείες από απόσταση: Η διασφάλιση του θεραπευτικού προγράμματος εν μέσω πανδημίας

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη της συνέχειας του θεραπευτικού προγράμματος παιδιών /εφήβων με αναπτυξιακές /συναισθηματικές διαταραχές και των οικογενειών τους, μέσω της εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες ειδικών θεραπειών.

Πληροφορίες

Εισαγωγή στην ψυχανάλυση: Μελέτη έξι βασικών ψυχαναλυτικών εννοιών

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Σκοπός είναι οι εκπαιδευόμενοι να γνωρίσουν αυτές τις βασικές έννοιες που χρησιμοποιούνται στη θεωρητική προσέγγιση αλλά και σ’ ένα ευρύτερο φάσμα κλινικών εφαρμογών της ψυχανάλυσης για τη θεραπεία ψυχικών διαταραχών, ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν λογικά, θεωρητικά και κλινικά τις περιπτώσεις με τις οποίες δουλεύουν, μελετούν ή επιθυμούν να δουλέψουν στην πρακτική τους.

Πληροφορίες

Πρώτες βοήθειες σε περιβάλλον Ειδικής Αγωγής και Ψυχικής Υγείας

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Στόχοι: α) Εισαγωγή των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές των πρώτων βοηθειών σε περιβάλλον ειδικής αγωγής και ψυχικής υγείας, β) Εισαγωγή στις βασικές αρχές πρόληψης και στις τεχνικές αντιμετώπισης και διάσωσης, γ) Γνωριμία των συμμετεχόντων με τις πιο συχνά εμφανιζόμενες περιπτώσεις που χρήζουν άμεσης παρέμβασης, π.χ. επιληψία και τραυματισμοί.

Πληροφορίες

Διαδικτυακό σεμινάριο: Στο μυαλό των βιαστών

Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η σωστή ενημέρωση του ελληνικού κοινού για το κοινωνικό φαινόμενο του βιασμού και της παιδοφιλίας αλλά και μια καταρτισμένη και πιστοποιημένη εκπαίδευση για τους Έλληνες ειδικούς και επαγγελματίες. Ανάμεσα στους εισηγητές, και η χρυσή Ολυμπιονίκης, αθλήτρια και ψυχολόγος Σοφία Μπεκατώρου, η οποία έφερε και στην επιφάνεια το θέμα των βιασμών που συμβαίνουν σήμερα

Πληροφορίες

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...