PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχίατρο στο ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχίατρο στο ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024.


Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας, μία από τις παλαιότερες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα, με 47 χρόνια εμπειρίας στη στήριξη μη προνομιούχων ομάδων, προκηρύσσει 1 θέση εργασίας Ψυχιάτρου μερικής απασχόλησης, τόσο για τις Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης – Οικοτροφεία που διατηρεί στο Καπανδρίτι Αττικής και στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, καθώς και στο Κέντρο Ημέρας στον Πειραιά.

Ο/Η Ψυχίατρος θα εργάζεται 2 ημέρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις παραπάνω τοποθεσίες, σύμφωνα με το πρόγραμμα που διαμορφώνεται με την Επιστημονικά Υπεύθυνη του οργανισμού. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει την αναλυτική αγγελία εδώ (https://shorturl.at/Eow58) και να καταθέσει το βιογραφικό του, είτε να το αποστείλει στο careers@kmop.org.»

Με σκοπό την περαιτέρω πληροφόρηση σας για εμάς, αλλά και για να ενισχύσω την πιθανότητα δημοσίευσης της, επιτρέψτε μου να σας πω λίγα λόγια για εμάς:

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας είναι μία από τις παλαιότερες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα, με 47 χρόνια εμπειρίας στη στήριξη μη προνομιούχων ομάδων. Το ΚΜΟΠ μελετά, αναλύει, προτείνει λύσεις και παρεμβαίνει για την αντιμετώπιση σύγχρονων κοινωνικών προκλήσεων με όρους δικαιοσύνης, καινοτομίας, βιωσιμότητας και ισόρροπης ανάπτυξης.

Στηρίζει έμπρακτα τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες μέσα από την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών, την υλοποίηση κοινωνικών πρωτοβουλιών, την εκπαίδευση, την έρευνα και την ανάπτυξη τεχνογνωσίας σε θέματα κοινωνικής πολιτικής. Τα τελευταία χρόνια, το ΚΜΟΠ έχει αναπτύξει διεθνή δραστηριότητα με μόνιμα γραφεία στο Βέλγιο και στη Βόρεια Μακεδονία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο site του οργανισμού μας (https://www.kmop.gr/el/) ή στο τελευταίο activity report μας (https://www.kmop.gr/el/activity-report-2023/)

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...