PsychologyNow Team

Βρετανικός Ψυχολογικός Σύλλογος: «Πιστεύουμε στις αξίες της ελευθερίας, της ενότητας και της δημοκρατίας»

Βρετανικός Ψυχολογικός Σύλλογος: «Πιστεύουμε στις αξίες της ελευθερίας, της ενότητας και της δημοκρατίας»

PsychologyNow Team

Ο Βρετανικός Ψυχολογικός Σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει: «Πιστεύουμε στις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας και στο ρόλο της ψυχολογίας και των ψυχολόγων στην ενότητα και την εξεύρεση κοινών πεποιθήσεων, έναντι εκείνων που προσπαθούν να μας χωρίσουν».


O Bρετανικός Ψυχολογικός Σύλλογος στέκεται αλληλέγγυος με τη διεθνή ψυχολογική κοινότητα στην Ουκρανία και υποστηρίζει τις αξίες της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας.

Η εξελισσόμενη σύγκρουση στην Ουκρανία είναι βαθιά ανησυχητική για όλους και όχι μόνο για τους άμεσα ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θα νιώσουν τον ψυχολογικό αντίκτυπο της κρίσης και των πιθανών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας στην Ουκρανία μπροστά στην επιθετικότητα και είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τη συλλογική εμπειρογνωμοσύνη των μελών μας, για να παράσχουμε οποιαδήποτε αναγκαία ψυχολογική βοήθεια και υποστήριξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Πιστεύουμε στις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας και στο ρόλο της ψυχολογίας και των ψυχολόγων στην ενότητα και την εξεύρεση κοινών πεποιθήσεων, έναντι εκείνων που προσπαθούν να μας χωρίσουν.

Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την ευρωπαϊκή ψυχολογική μας κοινότητα μέσω της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Ψυχολόγων και του Παγκόσμιου Δικτύου Ψυχολόγων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, για την παροχή υποστήριξης στους συναδέλφους μας.


*Απαγορεύεται ρητώς η αναπαραγωγή χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων της ιστοσελίδας*

2. banner diafhmishs mypsychologist koino

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...