PsychologyNow Team

Σποροσυνδέσεις μέσα στον χρόνο

Σποροσυνδέσεις μέσα στον χρόνο

PsychologyNow Team

Σποροσυνδέσεις μέσα στον χρόνο, σε κείμενα της Φωτεινής Τσουκνίδα Ανθουλάκη Ψυχολόγου ψυχοθεραπεύτριας, είναι ένα Ημερήσιο Ημερολόγιο 352 σελίδων, διαστάσεις 24Χ17, σε οικολογικό χαρτί Alga Avorio Favini, με χαρακτηριστικά όπως FSC, ECF, Long Life iso 9706, PH neutral.


Ότι ποιο ποιοτικό σε χαρτί, θα το βρείτε σε αυτό το ημερολόγιο. Έχει <αυτιά> στο εξώφυλλο και στο οπισθόφυλλο που μπορείτε να τοποθετήσετε στην αντίστοιχη ημέρα που σας ενδιαφέρει.

Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο είναι χοντρά χαρτιά, πλαστικοποιημένα εμπρός και πίσω που τα καθιστά αδιάβροχα και πολύ ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση.

SporoSyndeseis e3 SporoSyndeseis e4

Το συγκεκριμένο Ημερήσιο Ημερολόγιο 2021, των Ανθρώπων Όψις, σε κείμενα της Φωτεινής Τσουκνίδα Ανθουλάκη με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και τα γήινα χρώματα θα σας ενθουσιάσει και θα σας κρατήσει σε πρόγραμμα για όλο το έτος. Κανονίστε τα ραντεβού σας, κρατήστε σημειώσεις, αφήστε μηνύματα και μην χάνετε ούτε στιγμή από το χρόνο σας.

Αποτελεί μια πολύ πρακτική αγορά για επαγγελματίες, φοιτητές και άτομα που θέλουν να έχουν ένα οργανωμένο πρόγραμμα.
Πρόκειται επίσης, για μια ιδανική επιλογή δώρου και σίγουρα ο παραλήπτης θα εντυπωσιαστεί!

SporoSyndeseis e5

(Από την Φωτεινή Τσουκνίδα Ανθουλάκη)...

«Ο νεοσπαρμένος σπόρος γλυκοκοιμάται στην αγκαλιά της μητέρας γης.

Λίπασμά του τούτη η αγκαλιά.

Αρχίζει να τον θρέφει, αρχινά να φυτρώνει μέσα του η αγάπη και η ασφάλεια.

Είναι τούτη η αγκαλιά που με την ζέση της θρέφει επιθυμίες, και όχι ανάγκες».

Απόσπασμα από το κείμενο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αγκαλιάς (Ιανουάριος).

 

Θεωρήστε αυτό το ημερολόγιο σαν τον προσωπικό σας σπόρο στο υπαρξιακό σας ταξίδι μέσα στο χρόνο. Κείμενα που συνιστούν τροφή για σκέψη και παράθυρα ανοικτά στην ουσιαστική κινητοποίηση όλων για ένα δημιουργικό και γιορτινό σε αξίες έτος.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του χρόνου, ο σπόρος διανύει την πορεία του, ενδεικτικά, στην Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς, στη Διεθνή Ημέρα για την Οικογένεια, στη Διεθνή Ημέρα Ειρήνης, στην Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, με αντίστοιχες κάθε φορά συνδέσεις σε αξίες και στάσεις ζωής.

Τελευταίος γιορτινός σταθμός η γέννηση της αγάπης για τον συν-άνθρωπο, η γέννηση της ευθύνης, προσωπικής, συντροφικής, κοινωνιακής, με συνειδητό αίτημα, την αναγέννηση του νοήματος της ζήσης, ένα νόημα που θα φεγγοβολά εγγύτητα και σεβασμό του αυθεντικού προσώπου και των δυνατοτήτων του Ανθρώπου σε ζωντανή σύζευξη με τον Συν-Άνθρωπο.

Μεστή σε καρπούς – αξίες, σε Ανθρώπων Όψις, η σπορά όλων μας!

Φωτεινή Τσουκνίδα – Ανθουλάκη

SporoSyndeseis e2

 

SporoSyndeseis e1Τίτλος: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2021 - Σποροσυνδέσεις μέσα στον χρόνο, σε κείμενα της Φωτεινής Τσουκνίδα Ανθουλάκη Ψυχολόγου ψυχοθεραπεύτριας
Διαστάσεις: 24Χ17
ISBN: 978-618-85087-0-5
Μέρα Κυκλοφορίας: 23 Οκτ 2020
Σελίδες: 352
Συγγραφέας: Φωτεινής Τσουκνίδα Ανθουλάκη Ψυχολόγου- ψυχοθεραπεύτριας,
Εκδότης: Ανθρώπων Οψις
Βάρος: 0.650 kgr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...