PsychologyNow Team

"Με λένε Έμμα" στο Σύγχρονο Θέατρο

"Με λένε Έμμα" στο Σύγχρονο Θέατρο

PsychologyNow Team

Μια θεατρική εκδήλωση στις 30-01 στο ΣΥΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ με Διπλή Δράση από το PsychologyNow.gr και την Ομάδα Νάμα.


Το έργο του βραβευμένου βρετανού συγγραφέα Ντάνκαν ΜακΜίλαν Με λένε Έμμα, σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση και σκηνοθεσία Ελένης Σκότη, με συντελεστές την Ομάδα Νάμα (Επί Κολωνώ) στο Σύγχρονο Θέατρο, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι αναγνώστες του PsychologyNow.gr την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 21:15, κάνοντας τηλ. κράτηση με τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ από 17 ευρώ. Θα ακολουθήσει συζήτηση  με συντονίστρια τη συνεργάτιδα του site Mιρέλλα Κορομπίλια (Phd ψυχοθεραπεύτρια), καλεσμένους συνομιλητές που θα ανακοινωθούν σύντομα και τους συντελεστές της παράστασης.

MeleneEmma es1

 “ Όσοι θέλετε μπορείτε να ενισχύσετε τη δράση  φέρνοντας μαζί με την συμμετοχή σας  χυμούς, κρουασάν ή μπισκότα που θα διοχετευτούν σε χώρους φιλοξενίας Ανηλίκων” .

Το Με λένε Έμμα (πρωτότυπος τίτλος People Places and Things) είναι ένα έργο για τον αγώνα του ανθρώπου να επιβιώσει στον σύγχρονο κόσμο. Ένα έργο-πρόκληση, που συγκινεί, καθώς τολμά να μιλήσει διεισδυτικά και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, για ένα θέμα τόσο σύνθετο και ακανθώδες: την εξάρτηση από ουσίες και τις σχέσεις και  καταστάσεις που συνεπάγονται.

MeleneEmma es2

Η Έμμα, Νίνα, Σάρα ή όπως αλλιώς ονομάζεται η πρωταγωνίστρια, είναι ένας άνθρωπος ανάμεσά μας, δίπλα μας. Πόσο εύκολο είναι να φτάσει κανείς στον πυρήνα της αλήθειας του και να αποκαταστήσει ισορροπίες, απελευθερωμένος από κάθε είδους εξάρτηση και εθισμό, όταν οι εξαρτήσεις είναι εκείνες που του δίνουν τη δύναμη να αντέχει τον κόσμο που τον περιβάλει; Εμείς ή ο κόσμος είναι ελαττωματικός;  Μια πορεία συνειδητοποίησης και απόρριψης σε μια αποκαλυπτική παράσταση δυνατών εντάσεων.

MeleneEmma es3

Ημέρα διεξαγωγής: Τετάρτη 30 Ιανουαρίου,  Ώρα 21:15

Kάνετε τηλεφωνική κράτηση έως τις 28-01 αναφέροντας το όνομα του site και κερδίστε έκπτωση με τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ από 17 ευρώ.

Χώρος: Σύγχρονο Θέατρο
Διεύθυνση: Ευμολπιδών 45
Τηλέφωνο: 210 3464380
Site: www.sychronotheatro.gr
Emailinfo@sychronotheatro.gr
Facebook: https://www.facebook.com/sychronotheatro/

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ:

Μετρό 
Το Σύγχρονο θέατρο  βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από το σταθμό

«Κεραμεικός»
http://www.ametro.gr

Λεωφορεία  Γραμμές 026, 027, 813, 836, 856, 865, Α16
Στάση «Σίδερα» (επί της Ιεράς Οδού)
http://www.oasa.gr

Χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων

Στην οδό Τριπτολέμου βρίσκονται δύο κλειστά parking σε απόσταση 50 μέτρων από το Σύγχρονο Θέατρο  και στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου ένα κλειστό πάρκινγκ σε απόσταση 80 μέτρων.

Διευκολύνσεις για ΑμεΑ

Το θέατρο είναι προσβάσιμο σε χρήστες/ριες αναπηρικού αμαξιδίου και διαθέτει τουαλέτα ΑμεΑ. Παρακαλούμε κατά την κράτηση ή την αγορά των εισιτηρίων σας να ενημερώνετε τον υπάλληλο των εισιτηρίων, προκειμένου να δίνονται οι κατάλληλες θέσεις στην αίθουσα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...