PsychologyNow Team

Οι Βάσεις Εισαγωγής στις Σχολές Ψυχολογίας στα ΑΕΙ

Οι Βάσεις Εισαγωγής στις Σχολές Ψυχολογίας στα ΑΕΙ

PsychologyNow Team

Δείτε τις βάσεις εισαγωγής στις Σχολές Ψυχολογίας στα Πανεπιστημιακά Τμήματα όπως ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί.


Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δίνει η ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2020 του Υπουργείου Παιδείας. Aπό το πρωί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν εάν πήραν το ένα από τα 77.970 εισιτήρια για τις θέσεις στα ΑΕΙ της Ελλάδας και σε ποια σχολή πέτυχαν.

Συγκεκριμένα για την Ψυχολογία, για πρώτη φορά στη χώρα μας θα λειτουργήσουν δύο νέα Τμήματα Ψυχολογίας, ένα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα και ένα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Μαζί με αυτά τα δύο νέα Τμήματα, τα συνολικά Πανεπιστημιακά Τμήματα Ψυχολογίας στην Ελλάδα ανέρχοντα στα έξι (6) και προστίθενται στα προϋπάρχοντα Τμήματα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, του Παντείου, του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Κρήτης, μαζί με το Τμήμα Ψυχολογίας ΣΣΑΣ που διαθέτει ελάχιστες θέσεις κάθε χρόνο.

Δείτε εδώ τις βάσεις για τις Σχολές Ψυχολογίας.

 Ο συνολικός αριθμός νεοεισακτέων και μελλοντικών ψυχολόγων είναι 767 άτομα. 

Η ομάδα του PsychologyNow.gr εύχεται καλή φοιτητική πορεία σε όλους τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες, θα είμαστε εδώ για να υποστηρίζουμε όλοι μαζί το χώρο της Ψυχολογίας!

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Διαβαστε ακομη

Βρείτε μας στα...