PsychologyNow Team

Θέση εργασίας Ψυχολόγου/Κοινωνικού λειτουργού στο Κέντρο ΔΙΟΤΙΜΑ

Θέση εργασίας Ψυχολόγου/Κοινωνικού λειτουργού στο Κέντρο ΔΙΟΤΙΜΑ

PsychologyNow Team

Ως μέρος της προσπάθειας ενίσχυσης της προστασίας των ευάλωτων ομάδων του προσφυγικού πληθυσμού που διαμένουν στη νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Λέσβο, και ειδικότερα ατόμων (γυναικών και κοριτσιών, ΛΟΑΤΚΙ ατόμων) που έχουν υποστεί ή αντιμετωπίζουν κίνδυνο έμφυλης βίας, το Κέντρο Διοτίμα σχεδίασε και υλοποιεί με τη χρηματοδότηση της UNICEF πρόγραμμα επείγουσας ανταπόκρισης και προστασίας των ευάλωτων αυτών ατόμων.


Θέση: Ψυχολόγος/κοινωνικός λειτουργός

Περιοχή: Μυτιλήνη

Τύπος: Πλήρης Απασχόληση

Προθεσμία υποβολής: 2/10/2020

Στο πλαίσιο του προγράμματος αναζητά συνεργασία με ψυχολόγους/κοινωνικούς λειτουργούς για την στελέχωση δύο κινητών ομάδων προσέγγισης του προσφυγικού πληθυσμού (mobile outreach teams) που θα δραστηριοποιούνται εντός της νέας δομής φιλοξενίας προσφύγων στο Καρά Τεπέ.

Στις αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνεται η παροχή επείγουσας ψυχολογικής υποστήριξης και η παραπομπή περιστατικών σε αρμόδιους κρατικούς και μη κρατικούς φορείς.

Απαιτήσεις/προϋποθέσεις

  • Πτυχίο Ψυχολόγων/Κοινωνικών Λειτουργών (Μεταπτυχιακό σχετικό με το αντικείμενο θα συνεκτιμηθεί)
  • Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  • Τουλάχιστον 1 χρόνο εργασιακής εμπειρίας στον τομέα του προσφυγικού/μεταναστευτικού και ειδικότερα στον τομέα της έμφυλης βίας
  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • Εξαιρετική γνώση ελληνικών και αγγλικών (γραπτά και προφορικά).
  • Γνώση άλλων γλωσσών (αραβικά, γαλλικά, φαρσί) θα συνεκτιμηθεί
  • Άδεια οδήγησης θα συνεκτιμηθεί
  • Η άμεση διαθεσιμότητα θα συνεκτιμηθεί

Παρακαλώ πολύ όπως αποστείλετε τα βιογραφικά σας σημειώματα στο hr.diotima@gmail.com σημειώνοντας στο θέμα UNICEF_LESVOS_CM. Παρακαλώ όπως φροντίσετε τα συνημμένα αρχεία να έχουν στο τίτλο το επίθετο και το είδος του αρχείου Name_CV/ Name_Cover_Letter .

Οι θέσεις μπορεί να καλυφθούν και νωρίτερα από την καταλυτική ημερομηνία σε περίπτωση που βρεθούν οι κατάλληλες  υποψήφιες/υποψήφιοι, λόγω της άμεσης ανάγκης υλοποίησης και του επείγοντος χαρακτήρα του προγράμματος.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...