PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας Ψυχολόγων Εποπτών/τριών για την παροχή ψυχολογικής εποπτείας στα στελέχη των δομών | (Κ.Ε.Θ.Ι.)

Θέσεις εργασίας Ψυχολόγων Εποπτών/τριών για την παροχή ψυχολογικής εποπτείας στα στελέχη των δομών | (Κ.Ε.Θ.Ι.)

PsychologyNow Team

Το ΚΕΘΙ δημοσιεύει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συγκρότησης Μητρώου Ψυχολόγων Εποπτών/-τριών (ΤΜΗΜΑ Δ) για την παροχή ψυχολογικής εποπτείας στα στελέχη των δομών, στο πλαίσιο της Πράξης «ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» με Κωδικό ΟΠΣ 5000490 στο Ε.Π. «Μεταρρύθμιση Δημοσίου τομέα 2014-2020» – Υποέργο 1 «ΕΠΙΒΛΕΨΗ/ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ».


Η διάρκεια των συμβάσεων έργου που θα συναφθούν, θα έχουν διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως ένα (1) μήνα πριν τη λήξη της υλοποίησης της Πράξης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, εφόσον συνεχισθεί η υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής ταχυδρομικώς: ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΚΕΘΙ), Πινδάρου 2, Τ.Κ. 106 71 Αθήνα (είσοδος από Κανάρη 1 & Ακαδημίας), Υπόψη: Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης για την υπ’ αριθμ. 3/2020 – MIS 5000490 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση Μητρώου Ψυχολόγων Εποπτών/-τριών (ΤΜΗΜΑ Δ). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλων συμμετοχής: Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020.

Δείτε την Πρόσκληση.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...