PsychologyNow Team

Θέσεις Εργασίας 14 Ψυχολόγων στην Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.

Θέσεις Εργασίας 14 Ψυχολόγων στην Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.

PsychologyNow Team

Η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε. (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.) προσκαλεί προσωπικό συνολικού αριθμού 14 ατόμων με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για τη στήριξη του Έργου 2 «Ψυχολογική Υποστήριξη» της Δράσης «Ανάπτυξη των Παρεχόμενων Υπηρεσιών στα Προ-Αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών – (Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, Ψυχολογική Υποστήριξη, Κοινωνική Υποστήριξη και Υπηρεσίες Διερμηνείας)».


Η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε. (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.) ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
προσωπικό συνολικού αριθμού 14 ατόμων των κλάδων και κατηγοριών όπως αποτυπώνονται στον ακόλουθο πίνακα να υποβάλλουν την αίτησή τους για πρόσληψη στην Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως ενός έτους δυνάμενο να παραταθεί για ένα ακόμη έτος σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 64, παρ. 3 του Ν. 4368/2016 με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για τη στήριξη του Έργου 2 «Ψυχολογική Υποστήριξη» της Δράσης «Ανάπτυξη των Παρεχόμενων Υπηρεσιών στα Προ-Αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών – (Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, Ψυχολογική Υποστήριξη, Κοινωνική Υποστήριξη και Υπηρεσίες Διερμηνείας)».

Η πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού πραγματοποιείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το άρθρο 99, παρ. 2 και 3 του Ν. 4486/2017 κατόπιν σχετικής έγκρισης με απόφαση του Δ.Σ. της ΑΕΜΥ ΑΕ όπως προβλέπεται και ορίζεται και στην υπό στοιχείο 22 της παρούσας απόφαση Δ.Σ. Οι δαπάνες μισθοδοσίας θα βαρύνουν τις πιστώσεις της ΣΑΕ 791/2 Έργο 2 «Ψυχολογική Υποστήριξη» της Δράσης «Ανάπτυξη των Παρεχόμενων Υπηρεσιών στα Προ-Αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών – (Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, Ψυχολογική Υποστήριξη, Κοινωνική Υποστήριξη και Υπηρεσίες Διερμηνείας)», οι οποίες χρηματοδοτούνται σε ποσοστό 75% Κοινοτική Συμμετοχή και 25% Εθνικοί πόροι του Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης και θα προσδιοριστούν σύμφωνα με τα οριζόμενα από το νομικό πλαίσιο του Ν. 4650/2019, άρθρο 8 και του Ν. 4354/2015 όπως ισχύουν αναλόγως της ειδικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν την αίτησή τους στην Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. μαζί με τα ακολούθως αναφερόμενα παραστατικά/δικαιολογητικά για την τεκμηρίωση των τυπικών και πρόσθετα συνεκτιμώμενων προσόντων της ειδικότητας - θέσης που αιτούνται σε κλειστό φάκελο έως και 22/01/2020, ώρα 14.00.

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Α.Ε.
Γεωργίου Δαμάσκου 1, 13677, Αχαρναί
Πληροφορίες:
Τηλ: 210-2447698
Fax: 210-2420215
Email: info@aemy.gr
Website: www.aemy.gr

Δείτε εδώ την Αναλυτική Πρόσκληση

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ_Έργο 2

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...