Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Υπατία Βρεττού

Η Υπατία Βρεττού σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. Μετεκπαιδεύθηκε στη Γαλλία στο Πανεπιστήμιο Lyon II όπου απέκτησε τον τίτλο της Ψυχολόγου του Κοινωνικού Δεσμού. Στη Γαλλία ασχολήθηκε κλινικά και ακαδημαϊκά με την ψυχοδυναμική προσέγγιση και την παιγνιοθεραπεία.

Το 2018 ολοκλήρωσε την δεύτερη μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στο Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ, «Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία της βρεφικής και νηπιακής ηλικίας».

Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπως στα Τρίκαλα και στην Αίγινα, σε δομές ψυχικής υγείας, σε σχολεία, στην τοπική αυτοδιοίκηση και στον τομέα της παιδικής προστασίας. Συνεργάζεται με φορείς στα πλαίσια της επιμόρφωσης ενηλίκων σε θέματα ψυχολογίας, μέσω σεμιναρίων, ανοιχτών διαλέξεων και βιωματικών εργαστηριών.

Από το 2014 εργάζεται ως ιδιώτης ψυχολόγος στη Θεσσαλονίκη. Στα πλαίσια του ιδιωτικού της γραφείου πραγματοποιεί συνεδρίες με ενήλικες και εφήβους, καθώς και ψυχοθεραπείες παιδιών. Η Υπατία Βρεττού διαθέτει άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος του ψυχολόγου στην Ελλάδα.

Ψυχολόγος Msc: Ψυχολογία του Κοινωνικού Δεσμού, Παιδοψυχολογία


Στοιχεία Επικοινωνίας

Φορέας Εργασίας :
Ερμού 36, Τ.Κ. 54623, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο :
6984157401
Email :
info@psychologos-vrettou.gr
Ιστότοπος :
https://psychologos-vrettou.gr/
Κοινωνικά Δίκτυα :

Φροντίζοντας τον εαυτό: από την αυτοφροντίδα στις σχέσεις φροντίδας

Η αυτοφροντίδα αποτελεί πορεία και όχι μοντέλο προς ακολούθηση. Αυτοφροντίδα και σύγχρονη ζωή Τα τελευταία χρόνια η έννοια της αυτοφροντίδας χρησιμοποιείται όλο και συχνότερα στο δημόσιο λόγο. Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι θα εκφράσουν δημόσια απόψεις ή εμπειρίες τους χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής επικοινωνίας ή τα social media. Θα μιλήσουν συχνά για το...

Πως μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν τους εφήβους να επιλέξουν επαγγελματική σταδιοδρομία; Αναζητώντας μία διευκολυντική γονεϊκή στάση

Ήδη από τις αρχές του Λυκείου, μπαίνει πλέον έντονα-για τους εφήβους μας- το θέμα της επιλογής του επαγγέλματος. Τα καλοκαίρια των μαθητών συνήθως εγκαταλείπει η παιδική ή η πρώιμη εφηβική ανεμελιά και μπαίνει το ζήτημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Η διαδικασία κορυφώνεται με τις Πανελλήνιες εξετάσεις και τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Ο δρόμος της ψυχοθεραπείας είναι αυτός της επιθυμίας

Μόλις συνειδητοποιήσουμε και αναγνωρίσουμε τις επιθυμίες μας στην ψυχοθεραπεία, το μέσα και το έξω μας αρχίζουν να συντονίζονται προς όφελός μας, δηλαδή στην κατεύθυνση της ψυχικής υγείας. Ένας άνθρωπος που μαθαίνει να δουλεύει με τα συναισθήματά του και αναγνωρίζει τις επιθυμίες του είναι πιθανότερο να καταφέρει να εναρμονίσει τις επιθυμίες

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...