Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Πηνελόπη Σπεντζούρη

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας και του μεταπτυχιακού προγράμματος Εγκληματολογίας «Η σύγχρονη Εγκληματικότητα και η Αντιμετώπισή της» του Παντείου Πανεπιστημίου.

Την τρέχουσα χρονική στιγμή είμαι επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Χίου. Έχω εργασθεί σαν Σύμβουλος Ψυχολόγος στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης ενηλίκων των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας για δυο χρόνια και έχω συνεργαστεί με το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στο πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Μεταναστών του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής.

Έχω συντάξει άρθρα για το περιοδικό «Αστυνομική Ανασκόπηση» της ιστοσελίδας της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) καθώς και για το περιοδικό του Εθνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής «Ευεξία και Διατροφή».

Έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Ψυχοδυναμική Θεραπεία στο Ινστιτούτο Ψυχολογία και Υγεία στη Θεσσαλονίκη καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου Τραυματοθεραπείας στην «Αντιμετώπιση Ψυχικού Τραύματος με τη μέθοδο EMDR». Επιπλέον έχω παρακολουθήσει το κοινωνικοθεραπευτικό πρόγραμμα του Νοσοκομείου Ημέρας της Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινητείου.

Ψυχολόγος MS.c - Μετεκπαίδευση στη Ψυχοδυναμική Θεραπεία


Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο :
6972550389
Email :
pennispe3@gmail.com
Κοινωνικά Δίκτυα :

Ψυχοπαθητική προσωπικότητα: η περίπτωση του Νίκου Μεταξά, του 35χρονου serial killer της Κύπρου υπό ένα πιο ψυχολογικό πρίσμα

Σε ένα συνεχές ναρκισσιστικών καταστάσεων, ένας πόλος αυτού του συνεχούς είναι αυτό που ονομάζουμε ακραία ψυχοπάθεια. Σε διάφορες περιπτώσεις ανθρωποκτόνων, εντύπωση μας κάνει, το γεγονός ότι το έγκλημα που διαπράχθηκε είναι ασύμβατο της εικόνας που έχει διαμορφώσει ο δράστης στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Άνθρωποι που συναναστρέφονται τους εκάστοτε δράστες ειδεχθών εγκλημάτων

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...