Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Βίκυ Τσατσανύφου

Η Βίκυ Τσατσανύφου είναι Ψυχολόγος (Αριθμός Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος 8301/27-03-09). Εκπαιδεύτηκε στην Οικογενειακή Θεραπεία στο Ανοικτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο με θέμα Διπλωματικής Διατριβής τη «Δημιουργία Σύγχρονων Μορφών Οικογένειας και τις Επιδράσεις αυτών στα Μέλη τους».

Παράλληλα με τις σπουδές της στην Ψυχολογία, ολοκλήρωσε σπουδές στην Μουσική αποκτώντας Πτυχίο Πιάνου και Αρμονίας.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων με αντικείμενο τις μαθησιακές δυσκολίες, την ψυχοεκπαιδευτική εξέλιξη, την ειδική αγωγή, την ομαδική ανάλυση, το ψυχόδραμα, την κλινική ψυχολογική αξιολόγηση, τη μουσικοθεραπεία, την εικαστική ψυχοθεραπεία κ.α.

Έχει συνεργασθεί με κέντρα απεξάρτησης στον συντονισμό ομάδων συγγενών τοξικομανών και οικογενειακών συναντήσεων και κέντρα προσχολικής και ειδικής αγωγής. Τέλος, εργάζεται ιδιωτικά αναλαμβάνοντας την θεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, τη συμβουλευτική γονέων (ομαδικά ή ατομικά), τη θεραπεία ζεύγους και τη θεραπεία οικογένειας.

Ψυχολόγος – Οικογενειακή Θεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση :
Βασιλίσσης Σοφίας 54, Ιλίσια (Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής)
Φορέας Εργασίας :
Animus Corpus
Τηλέφωνο :
2107222214
Email :
info@animuscorpus.gr
Ιστότοπος :
https://www.animuscorpus.gr/

Μιλώντας στο παιδί μου για το ….σεξ!

Η κατάλληλη ηλικία συζήτησης με το παιδί μας σχετικά με το σεξ ποικίλει από παιδί σε παιδί. Μιλάμε στο παιδί μας γύρω από το θέμα αυτό, όταν ξεκινήσει αυτό να ρωτά. Πότε να μιλήσω στο παιδί; Η κατάλληλη ηλικία συζήτησης με το παιδί μας σχετικά με το σεξ ποικίλει από παιδί σε

Διαζύγιο: Τι να πούμε στα παιδιά;

Σίγουρα η απόφαση του διαζυγίου είναι από μόνη της μια δύσκολη κι επίπονη συνθήκη. Δεν είναι κάτι που ονειρεύεται κανείς, όταν ξεκινά να φτιάχνει την οικογένειά του…και ασφαλώς γίνεται ακόμα πιο δύσκολη συνθήκη, όταν υπάρχουν παιδιά. Να μιλήσουμε στα παιδιά; Όταν η απόφαση του διαζυγίου είναι πια τελειωτική, οι γονείς οφείλουν να

Τι είναι η Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή (ΙΨΔ);

Η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (Obsessive-compulsive disorder) είναι μια αρκετά σοβαρή και συχνή διαταραχή. Προσβάλλει όλα τα κοινωνικοοικονoμικά στρώματα κι όλες τις φυλές ανεξαιρέτως. Εμφανίζεται συνήθως στην παιδική ηλικία ή στην πρώτη περίοδο της ενήλικης ζωής, με την ίδια συχνότητα στους άντρες και τις γυναίκες. Είναι η τέταρτη πιο συχνή από τις ψυχιατρικές

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...