Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Γιάννης Αγγελής

Ο Γιάννης Αγγελής γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα και σπούδασε στο τμήμα της κοινωνικής εργασίας του ΑΤΕΙ Κρήτης. Έκανε την πρακτική του άσκηση στην Νορβηγία και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο ατόμων με αναπηρίες Skoleveien, στην πόλη Γκριμσταντ.

Έχει διακριθεί σε αρκετούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς από την εφηβική του ηλικία ακόμα, ενώ από το 2016 συνεχίζει την εκπαίδευση του ως ψυχοθεραπευτής στο Κέντρο «Βίλχελμ Ράιχ» - Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης του Χαρακτήρα.

Κοινωνικός Λειτουργός


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
giannisangelis@hotmail.com

Λίγα λόγια για την απόρριψη

Απόρριψη. Μια λέξη που φέρνει σε όλους δυσάρεστους συνειρμούς είτε το θέλουν, είτε όχι. Δε μπορείς να ξεφύγεις εύκολα από το φόβο που προξενεί και όλοι ψάχνουν το κατάλληλο γιατρικό για να θεραπευτούν. Όποιος καταφέρει να το βρει, θα θεωρείται ο σπουδαιότερος ευεργέτης της ανθρωπότητας. Ας προσπαθήσουμε όμως αρχικά να εξετάσουμε το

Το δράμα της σύγκρισης

«Όλοι βρίσκονται σε μια διαρκή σύγκρουση, να ξεπεράσουν κάποιον, η κάτι που τους εμποδίζει να βαδίσουν. Είναι επιθετικοί, ελάχιστα γενναιόδωροι και βαθιά φοβισμένοι. Γιατί όμως οι άνθρωποι μπαίνουν σε αυτή την αιματηρή διαδικασία;» Υπάρχουν κάποιες τάσεις συμπεριφοράς και στάσεις ζωής που μπορούμε να τις αντιληφθούμε και να συναντήσουμε σε διαφορετικά στρώματα

Υπάρχει αδιέξοδο στη ζωή;

Η απάντηση στο αδιέξοδο, είναι ο δρόμος που δεν είναι τίποτα άλλο από το πάθος για ζωή. Να ρουφάς κάθε στιγμή και να διερωτάσαι πόσο τυχερός είσαι, που το ζεις. Είναι πολλές στιγμές στη ζωή του που ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει το απόλυτο αδιέξοδο και έχει την αίσθηση του τέλματος. Νιώθει

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...