Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Βαγγέλης Λεμπέσης

Ο Βαγγέλης Λεμπέσης είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής και εργάζεται ιδιωτικά ακολουθώντας ένα συνθετικό τρόπο σκέψης που αντλεί από την πελατοκεντρική ψυχοθεραπεία, τη γνωσιακή ανάλυση, τη Gestalt, τη συστημική θεώρηση και τη σχεσιακή ψυχανάλυση. Κατέχει μεταπτυχιακά διπλώματα στην Ψυχολογία της Υγείας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και στην Οργανωσιακή Ψυχολογία από το University of East London.

Εκτός από τη δραστηριότητά του ως ψυχολόγος σε δομές όπως το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας και ο Δήμος Μεταμόρφωσης, έχει ασχοληθεί με την καλλιτεχνική παραγωγή ως θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης.

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής


Στοιχεία Επικοινωνίας

Φορέας Εργασίας :
Ελευθερίου Βενιζέλου 139, Νέα Ερυθραία
Τηλέφωνο :
6937471731
Email :
evanlempesis@gmail.com

7.5 δισεκατομμύρια πανδημίες: Μερικές σκέψεις για την εξατομίκευση του πανανθρώπινου

Είναι πραγματικά σπάνιο (αν όχι εντελώς πρωτοφανές) στην ανθρώπινη ιστορία, το είδος μας να συντονίζεται κάτω από μια κοινή περίσταση. Αυτή η διάσταση της πανδημίας COVID-19, δηλαδή η βιωμένη οικουμενικότητά της, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της από ψυχολογική άποψη. Και εν μέρει είναι ενδιαφέρον ακριβώς επειδή ποτέ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...