Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Βάσια Μανίκα

Η Βάσια είνα Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με 15 χρόνια εργασιακή εμπειρία. Το πάθος της και η αγάπη της για την Υγεία, Ευεξία και τη σχέση με το φαγητό, την οδήγησε στην εξέλιξή της ως Diet & Wellbeing NLP Coach. Είναι NLP Master Practitioner, mBIT (multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach, Micro Expressions & Body Language Training Facilitator και ήταν Speaker’s Performance Coach στο TEDxKids@Ilissos.

Είναι Managing Director, εκπαιδεύτρια και facilitator της Dynamic Equilibrium System Ltd σε θέματα Wellbeing, Sports Communication, Micro Expressions & Body Language και NLP και διδάσκει “Presentation Skills” για επαγγελματίες Υγείας.

Η Βάσια έχει μεγάλη εμπειρία ως Food Marketing Specialist and Consultant σε εταιρία υπηρεσιών ευεξίας και διατροφής και έχει συνεργαστεί ως διαιτολόγος στην Ε.Ρ.Τ. Έχει πάνω από 13 χρόνια εμπειρία σε δημόσιες ομιλίες, παρουσιάσεις διατροφής σε επιστημονικά συνέδρια και το κοινό, τηλεοπτικές εμφανίσεις στα ΜΜΕ, πλούσια αρθρογραφία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής στον τομέα της Υγείας και Ευεξίας.

Στα πλαίσια των εταιρικών συνεργασιών της σχεδιάζει, υλοποιεί και στελεχώνει και με άλλους επαγγελματίες υγείας μεγάλα projects που αφορούν στην Υγεία, Ασφάλεια και Ευεξία εργοδοτών και εργαζομένων. Είναι Corporate Wellbeing Partner της Παπαστράτος (PMI), Vodafone Greece, Γρηγόρης Μικρογεύματα, ERGONOMIA και κάποιες από τις εταιρικές συνεργασίες της περιλαμβάνουν τις εταιρίες EDF Renewables, ALSTOM, Thenamaris, Syngenta, Elpedison κα. Η ιδιαίτερη εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει, επίσης, εκλεκτές συνεργασίες με Διατροφικά και Fitness Κέντρα (πολυτελή spa, boutique fitness clubs, catering υγιεινής διατροφής κα).

Είναι η πρώτη coach ανάμεσα στους διαιτολόγους και η υπεύθυνη της “Diet Coaching” προσέγγισης, που δουλεύει τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομάδες που αναζητούν σταθερές αλλαγές στον τρόπο ζωής, νέες υγιεινές συνήθειες και συμπεριφορές και αρμονικές σχέσεις με τον εσωτερικό εαυτό. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων, INLPTA (International NLP Trainers Association), HCA/ EMCC (European Mentoring & Coaching Council) Greece, ICF (International Coaching Federation) και IPPA (International Positive Psychology Association).

Από τον Ιανουάριο του 2018 ως τον Φεβρουάριο 2020 διετέλεσε Public Relations Executive Director του Hellenic Coaching Association (HCA)/ EMCC Greece, ενώ από τον Φεβρουάριο 2020 είναι Γενική Γραμματέας του ίδιου συνδέσμου. Επιπλέον, είναι περήφανο μέλος της ερευνητικής ομάδας Positive Health & Wellness Division του IPPA, στην οποία είναι η πρώτη και μοναδική διαιτολόγος που συμμετέχει παγκόσμια και μέλος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Έχει πλούσια εθελοντική δράση σε διάφορες ΜΚΟ, όπως είναι το WomenOnTop, Job Pairs, Σύλλογος «Πεταλούδα» και, φυσικά, είναι πολύ δραστήρια στους επαγγελματικούς συνδέσμους που ανήκει.

Κάνει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες διατροφικής παρέμβασης, συνδυάζοντας την επιστήμη της Διατροφής, NLP, ύπνωση, σωματική νοημοσύνη και coaching.

Δείτε περισσότερα στο προφίλ της στο LinkedIn.

Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, Wellbeing Specialist


Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο :
6973749149
Email :
des.trainings@gmail.com
Ιστότοπος :
http://www.dynamicequilibriumsystem.com/
Κοινωνικά Δίκτυα :

Διατροφή του Φθινοπώρου: Πώς να μπείτε (ξανά) σε διατροφικό πρόγραμμα

Δεν θέλεις να το παραδεχτείς (κι εγώ), όμως οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν, η δουλειά επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι μπαίνουμε στο φθινόπωρο. Βέβαια, οι μέρες μπορεί να είναι ακόμα πολύ ζεστές και να θυμίζουν λίγο από την ανεμελιά του καλοκαιριού, όμως τα ρούχα και η ζυγαριά μπορεί

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...