Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ελεάνα Αρμάο

Η Ελεάνα Αρμάο είναι αναπτυξιακή ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, αριστούχος του Πανεπιστημίου του Kent (ΜSc) και υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του ΕΚΠΑ. Τα επαγγελματικά της ενδιαφέροντα μοιράζονται μεταξύ ψυχοθεραπευτικής πρακτικής, έρευνας και διδασκαλίας.  

Η Ελεάνα παρέχει ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες και συμβουλευτική γονέων στο ιδιωτικό της γραφείο στον Πειραιά, καθώς και σε συνεργασία με άλλους φορείς. Στα πλαίσια των διδακτορικών της σπουδών διερευνά την εμπειρία της γονεϊκότητας από τη σκοπιά της μητέρας και του πατέρα.

Επίσης, διδάσκει μαθήματα ψυχολογίας σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της Αττικής και προσφέρει έναν κύκλο σεμιναριακών διαλέξεων για τον δεσμό στο ΤΕΑΠΗ του ΕΚΠΑ. Η θεραπευτική και ακαδημαϊκή της εργασία εμπνέεται από την ψυχανάλυση, τη θεωρία του δεσμού, τη συστημική και φεμινιστική σκέψη. 

Αναπτυξιακή ψυχολόγος, Υπ. Διδάκτωρ, ΕΚΠΑ


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
elarmao@gmail.com

Η αόρατη απώλεια της αποβολής: Μιλώντας για τη σιωπή που περιβάλλει το πένθος της γυναίκας

Μία γυναίκα που απέβαλε βιώνει πολλαπλές απώλειες. Έχασε την εγκυμοσύνη της, τη φουσκωμένη της κοιλιά, εάν ήταν η πρώτη της εγκυμοσύνη έχασε τη μητρότητα της, έχασε τα όνειρα και τα σχέδια της, έχασε ένα μέρος του σώματός της, και το κυριότερο, έχασε το παιδί της που μεγάλωνε μέσα στην κοιλιά...

Η δημιουργική συνύπαρξη της μητρικής παρουσίας / απουσίας και ο ρόλος της στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του βρέφους και της μητέρας

Η απουσία της μητέρας έρχεται να δώσει νόημα και αξία στην παρουσία της, καθώς παρουσία χωρίς απουσία σημαίνει συγχώνευση και απουσία χωρίς παρουσία σημαίνει εγκατάλειψη. Η δημιουργική συνύπαρξη παρουσίας και απουσίας, με μοναδικό ρυθμό και τρόπο για την κάθε δυάδα, έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τόσο τη διαφοροποίηση όσο και...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...