Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Λίνα Καΐρη

Ονομάζομαι Λίνα Καΐρη. Γεννήθηκα στην Αθήνα, όπου ζω και δουλεύω ως συστημική ψυχοθεραπεύτρια. Ξεκίνησα τις βασικές μου σπουδές στο Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατάλαβα από νωρίς ότι για να εξασκήσω το επάγγελμα του ψυχοθεραπευτή χρειαζόταν κάτι περισσότερο, όπως η βιωματική εκπαίδευση, που περιλαμβάνει την προσωπική δουλειά με τον εαυτό μου. Έτσι, ξεκίνησα την μακρόχρονη εκπαίδευσή μου στην συστημική προσέγγιση, τη διεργασία ομάδας και την θεραπεία οικογένειας στο ΑΚΜΑ (Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου).

Παράλληλα, απέκτησα το Master μου με τίτλο "Κλινική Ψυχολογία, ψυχοπαθολογία και ψυχοθεραπεία ψυχοδυναμικής προσέγγισης" από το κέντρο Psicoespacio στην Μαδρίτη.

Παράλληλα με την εθελοντική μου εργασία σε διάφορους φορείς, όπως την ένωση «Μαζί για το παιδί», ξεκίνησα να δουλεύω ιδιωτικά στο γραφείο μου στον Λυκαβηττό, προσφέροντας υπηρεσίες ατομικής, ομαδικής και οικογενειακής ψυχοθεραπείας, ενός συνθετικού μοντέλου επαγγελματικού προσανατολισμού και ψυχολογικής αξιολόγησης. Θέλοντας να συνθέσω ποικίλες προσεγγίσεις και θεραπευτικά εργαλεία που θα μπορώ να αξιοποιώ ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, εμπλουτίζω διαρκώς τις εκπαιδευτικές εμπειρίες μου.

Συστημική ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Φορέας Εργασίας :
Κοσμά Μελωδού 14-16, Λυκαβηττός
Τηλέφωνο :
2106421143
Email :
lina.kairi@gmail.com

Κατανοήστε τον εαυτό σας αντί να τον κρίνετε

Αν ο άνθρωπος σταθεί απέναντι στον εαυτό του με λιγότερη κριτική και περισσότερη περιέργεια και τρυφερότητα, μπορεί να βιώσει τα “λάθη” του σαν σημεία στην προσωπική του διεργασία από τα οποία έχει να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες για τον ίδιο και για την κατεύθυνση που χρειάζεται να πάρει από εδώ και...

Όρια – μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της γονεϊκότητας

Ένα από τα πιο συνήθη θέματα στις συζητήσεις των γονιών είναι το θέμα των ορίων και ένας από τους πιο συνήθεις λόγους που οι γονείς δεν απολαμβάνουν την γονεϊκότητα είναι τα όρια. Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει ως παιδιά τα όρια σαν την επιβολή της πειθαρχίας από τους γονείς τους και τα...

Η αξία της περιέργειας

Η περιέργεια δεν περιγράφει απλώς ένα ανοιχτό μυαλό αλλά την διάθεση να αποδεχτούμε προκλήσεις που θα μας κάνουν να υπερβούμε τα όριά μας. Η περιέργεια δηλώνει την διάθεση να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι μέσα από τις εμπειρίες μας και την αλληλεπίδρασή μας με τον κόσμο. Η λέξη περιέργεια συχνά συνδέεται με...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...