Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Αγγελική Πετράτου

Είμαι ψυχολόγος, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, και έχω ειδικευθεί στην ψυχοθεραπευτική μέθοδο της Ομαδικής Ανάλυσης και στην ψυχοθεραπεία μέσω καλλιτεχνικών ομάδων. Έχω εργαστεί σε δημόσια και ιδιωτικά πλαίσια παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, όπως Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας, κέντρα για γονείς και παιδιά, το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, προσφέροντας ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική.

Επιπλέον, έχω ασχοληθεί με τον τομέα της ειδικής αγωγής, κάνοντας παράλληλη στήριξη σε παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα πλαίσια του σχολείου. Έχω ιδιαίτερη εμπειρία στον συντονισμό ομάδων και βιωματικών εργαστηρίων. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως ψυχολόγος στο ιδιωτικό μου γραφείο στην Πεύκη, όπου προσφέρω ατομική ψυχοθεραπεία, ομαδική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική σε ζευγάρια καθώς και σε γονείς.

Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Φορέας Εργασίας :
Στρατηγού Δαγκλή 16, Πεύκη
Τηλέφωνο :
6932546348
Email :
a.petratou@yahoo.gr

Ποια είναι καλύτερη, αυτή ή εγώ;

Η διερεύνηση του πως είμασταν πριν από ένα χρόνο και τι έχει αλλάξει μέχρι σήμερα, τι πετύχαμε, τι αφήσαμε ίδιο, τι καταφέραμε, συμβάλλει στο να εκτιμήσουμε τις πραγματικές μας ικανότητες, να αναγνωρίσουμε τα δυνατά μας σημεία, να βελτιώσουμε κάποια άλλα αλλά και να μας αποδεχτούμε για αυτό που πραγματικά είμαστε. Άραγε

Παθητική Επιθετικότητα. Ποιος είναι ο θύτης και ποιο το θύμα;

Η παθητική επιθετικότητα αναφέρεται σε έναν έμμεσο τρόπο έκφρασης δυσάρεστων συναισθημάτων. Πρόκειται για έναν τύπο θυμού, στον οποίο ανήκουν οι άνθρωποι, που δεν συμπεριφέρονται επιθετικά με ενεργητικό τρόπο, αλλά η επίδρασή τους στους άλλους έχει επιθετικό χαρακτήρα. Στην ουσία ωθούν τους γύρω τους να γίνονται εκείνοι επιθετικοί μαζί τους, εκφράζοντας

Επιτέλους, είμαι ελεύθερος! Είμαι;

Η διαδικασία της εξατομίκευσης και της ανάληψης της ευθύνης για την ζωή μας συχνά συνοδεύεται από πόνο, μερικές φορές είναι τρομακτική αλλά στο τέλος είναι και αυτή που μας ελευθερώνει. Η προσωπική ελευθερία αποτελεί ένα αγαθό, που οι άνθρωποι επιθυμούν να έχουν στη ζωή τους. Συνήθως, το να είναι κανείς ελεύθερος

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...