PsychologyNow Team

Βιβλιοπροτάσεις: Απεριόριστη Δύναμη - Tony Robbins

Βιβλιοπροτάσεις: Απεριόριστη Δύναμη - Tony Robbins

PsychologyNow Team

Το βιβλίο Απεριόριστη Δύναμη δεν είναι ένα απλό βιβλίο. Είναι ένας οδηγός για να ανακαλύψεις τη δύναμη που κρύβεται μέσα σου. Θα μάθεις πώς να ορίσεις και να επιτύχεις τους στόχους σου, πώς να δημιουργήσεις πλούτο και ευτυχία, να βελτιώσεις την υγεία και την ενέργειά σου, και να αντιμετωπίσεις τους φόβους και τα εμπόδιά σου.


Πώς να διεκδικήσεις τη ζωή που φαντάζεσαι;

APERIORISTH DYNAMH EΝιώθεις καμιά φορά ότι κάτι σου λείπει; Ότι δεν ζεις τη ζωή που πραγματικά θα ήθελες; Πολλές φορές συμβαίνει λόγω του άγχους και του φόρτου εργασίας, οι ρυθμοί τρέχουν και νιώθεις να μένεις πίσω και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό.

Όμως όλη η δύναμη βρίσκεται μέσα σου… αρκεί να ξέρεις στο πώς να τη χρησιμοποιήσεις. Ο best seller συγγραφέας και mentor Tony Robbins λέει: «Η δράση είναι αυτή που ενώνει κάθε μεγάλη επιτυχία. Η δράση είναι αυτή που παράγει αποτελέσματα. Η γνώση είναι μόνο μία δυνητική δύναμη μέχρι να φτάσει στα χέρια κάποιου που ξέρει πώς να ωθήσει τον εαυτό του να δράσει».

Το βιβλίο Απεριόριστη Δύναμη δεν είναι ένα απλό βιβλίο. Είναι ένας οδηγός για να ανακαλύψεις τη δύναμη που κρύβεται μέσα σου. Θα μάθεις πώς να ορίσεις και να επιτύχεις τους στόχους σου, πώς να δημιουργήσεις πλούτο και ευτυχία, να βελτιώσεις την υγεία και την ενέργειά σου, και να αντιμετωπίσεις τους φόβους και τα εμπόδιά σου. Έχει δείξει τον δρόμο της επιτυχίας σε αρχηγούς κρατών, μέλη βασιλικών οικογενειών, ολυμπιονίκες και επαγγελματίες αθλητές, αστέρες του κινηματογράφου αλλά και παιδιά.

Αν για παράδειγμα θέλεις να προωθήσεις την καριέρα σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις πρακτικές που αναφέρει για να βελτιώσεις την επικοινωνία και τη διαπραγμάτευσή σου με τους συνεργάτες και τους πελάτες σου. Μπορείς να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να ξεπεράσεις τυχόν αβεβαιότητες ή αντιδράσεις. Μπορείς να δώσεις το κάτι παραπάνω που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Τα τέσσερα βασικά μαθήματα του βιβλίου αφορούν:

  • Πώς να αποφασίσεις τι πραγματικά θέλεις
  • Τα Επτά Ψέματα της Επιτυχίας
  • Πώς να αναπρογραμματίσεις το μυαλό σου μέσα σε μερικά λεπτά για να εξαλείψεις φόβους και φοβίες
  • Πώς να αποκτήσεις άμεσα καλή επικοινωνία με κάποιον που μόλις γνώρισες

Για να σε καθοδηγήσει βήμα-βήμα, το βιβλίο είναι γεμάτο από πρακτικές ασκήσεις, παραδείγματα και συμβουλές που μπορείς να εφαρμόσεις αμέσως στην καθημερινότητά σου. Πρόκειται για ένα ισχυρό εργαλείο για να αποκτήσεις τη δύναμη να παράγεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς και να δημιουργήσεις αξία για τους άλλους στη διαδικασία.

Η επιτυχία δεν διαρκεί χωρίς αφοσίωση. Όσοι πετυχαίνουν, πιστεύουν στη δύναμη της αφοσίωσης. Αν υπάρχει μία μόνο πεποίθηση που μοιάζει σχεδόν αδιαχώριστη από την επιτυχία, είναι ότι δίχως σοβαρή αφοσίωση δεν υπάρχει σοβαρή επιτυχία. Για αυτό θα χρειαστεί πρώτα από όλα να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου.

Η σπουδαία Ρωσίδα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα είπε κάποτε: «Το να επιδιώκεις ασταμάτητα έναν στόχο, αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας».

Το βιβλίο Απεριόριστη δύναμη του Tony Robins Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Διόπτρα και στο www.diotpra.gr.

Διαβάστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...