Super User

23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής και στο 2ο Ψυχοφαρμακολογικό Πανελλήνιο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθούν από 23 ως 26 Απριλίου στη Λάρισα στο ξενοδοχείο "Larissa Imperial". Στο Συνέδριο θα ενσωματωθεί η 29η Εκπαιδευτική Ημερίδα της Ένωσης Ελλήνων Ειδικευομένων Ψυχιάτρων και η 1η Πανελλήνια Επιστημονική Ημερίδα του Τομέα Νέων Ψυχιάτρων της ΕΨΕ.

 

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Συνεδρίου αφορά το γεγονός ότι ο τόπος διεξαγωγής του είναι η Λάρισα, ο τόπος που έζησε για πολλά χρόνια, δίδαξε και πέθανε ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της σύγχρονης Ιατρικής με σημαντική συμβολή στα ψυχιατρικά πράγματα.

 

Η διεξαγωγή του 23ου Πανελλήνιου Συνέδρίου Ψυχιατρικής ένα χρόνο μετά τη διεξαγωγή του 22ου υπαγορεύεται από τις εκπαιδευτικές και επιστημονικές ανάγκες που γεννά τόσο στους ασθενείς, όσο και στους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας, η πίεση που ασκεί η κοινωνική και οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και η ανάγκη δόκιμων επιστημονικά και επαγγελματικά τρόπων αντιμετώπισής της.

 

Η θεματολογία του Συνεδρίου καλύπτει όλους τους κύριους τομείς άσκησης της Ψυχιατρικής.

 

Προσδοκούμε στην ενεργό συμμετοχή σας και πιστεύουμε ότι το Συνέδριο θα αποτελέσει σημαντική συνάντηση ανταλλαγής απόψεων και εποικοδομητικών προτάσεων σε σχέση με τις μείζονες ψυχιατρικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στη χώρα μας.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου       

Δ. Πλουμπίδης 

               

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...