PsychologyNow Team

2η Επιστημονική Ημερίδα: Health & Wellness Coaching

2η Επιστημονική Ημερίδα: Health & Wellness Coaching

PsychologyNow Team

2η επιστημονική συνάντηση για το Health & Wellness Coaching και τις εφαρμογές του από επαγγελματίες υγείας. Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, δηλώστε συμμετοχή.


Εάν είστε επαγγελματίας υγείας και επιθυμείτε να ενημερωθείτε για το Health & Wellness Coaching, εάν επιθυμείτε να γνωρίσετε τρόπους βελτίωσης της υγείας και της ευεξίας μέσα από την αλλαγή, σας περιμένουμε στην 2η επιστημονική συνάντηση του Athens Coaching Institute – ΚΔΒΜ1 για το Health & Wellness Coaching με τίτλο: Better Health Better U.  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Intercontinental Athenaeum, στις 11:00 και υλοποιείται στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος Diploma in Health & Wellness Coaching του Ινστιτούτου.

Εφαρμογές του Health & Wellness Coaching

Το Health Coaching μπορεί να εφαρμοστεί στα εξής πεδία:

  • Την απώλεια βάρους.
  • Τη διατροφή.
  • Τη φροντίδα χρόνιων προβλημάτων.
  • Τον διαβήτη,
  • Την ενίσχυση της άσκησης και της φυσικής δραστηριότητας.
  • Την ενίσχυση της φροντίδας του εαυτού.
  • Την αντικατάσταση βλαβερών συνηθειών με νέες που προάγουν την υγεία και την ευεξία.
  • Την ενεργοποίηση του ασθενούς στο θεραπευτικό πλάνο.
  • Την πρόληψη και την ενίσχυση της ευεξίας.

Αποτελεί κοινό τόπο στους επαγγελματίες υγείας ότι η στείρα παροχή συμβουλών δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, η ανάγκη για αλλαγή του τρόπου ζωής με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας γίνεται όλο και πιο επιτακτική . Το Health & Wellness Coaching, βοηθά στην οικοδόμηση μιας νέας σχέσης ανάμεσα στον επαγγελματία και τον πελάτη του και διαμορφώνει τις αναγκαίες συνθήκες για την πολυπόθητη αλλαγή. 

Σε ποιους απευθύνεται

Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας (Ιατρούς, Διατροφολόγους, Φαρμακοποιούς, Φυσικοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Κοιν. Λειτουργούς) που επιθυμούν να ενημερωθούν έγκυρα για τις δυνατότητς που παρέχει το Coaching στην φροντίδα υγείας και στο ευρύ κοινό που επιθυμεί να μάθει πώς ένας health coach μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην αλλαγή του, προς έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.

Σκοπός

Σκοπός της ημερίδας είναι να αναδειχθεί ο ρόλος του Health Coaching στην φροντίδα υγείας, την ενίσχυση της ευεξίας και να παρουσιαστούν τρόποι με τους οποίους το coaching μπορεί να βοηθήσει το κοινό να βελτιώσει τον τρόπο ζωής του. Ο #1 στόχος του Health Coaching είναι η αλλαγή του τρόπου ζωής και η ανάπτυξη νέων συμπεριφορών που προάγουν την υγεία και την ευεξία κάθε ανθρώπου. Πιο συγκεκριμένα, στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες που προσφέρει το Health Coaching στους επαγγελματίες υγείας και οι τρόποι με τους οποίους ένας Health Coach μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες του.

Βεβαίωση συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής από το Athens Coaching Institute – ΚΔΒΜ1. Κατά τη δήλωση συμμετοχής σας, δηλώστε με ακρίβεια το όνομά σας και το email σας. Οι βεβαιώσεις θα αποσταλούν ηλεκτρονικά, μετά το πέρας της ημερίδας.

Ομιλίες:

Ελένη - Χριστίνα Ησαΐα, "Health Coaching για να διαχειριστούμε το Stress" 

Παρασκευή Μεντζελοπούλου: "Αλλάζω συνήθειες, κερδίζω υγεία. Ένα βήμα τη φορά". 

Κωνσταντίνος Τεσφαέ: "Το Health Coaching στην Φυσικοθεραπεία και την Θεραπευτική Άσκηση¨.

Χαράλαμπος Πετράς: "Το Coaching ως εξειδίκευση και πρακτική για τους επαγγελματίες υγείας".

Στοιχεία διεξαγωγής

  • Ημέρα/ώρα: Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019, 11:00 – 13:00.
  • Προσέλευση: 10:30.
  • Τόπος: Ξενοδοχείο Intercontinental Athenaeum Athens, Λ. Συγγρού 89 – 93, 11745, Αθήνα.
  • Είσοδος Ελεύθερη, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για την είσοδό σας. Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επικοινωνία μας μαζί σας. Θα διαγραφούν μετά την εκδήλωση. Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο μέλλον, παρακαλούμε επιλέξτε σχετικά.

Πρόγραμμα:

  • 10:30 – 11:00: Προσέλευση.
  • 11:00: Χαιρετισμός.
  • 11:05 – 12:30: Ομιλίες.
  • 12:30 – 13:00: Ερωτήσεις – συζήτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.athenscoaching.gr
Athens Coaching Institute
Τ. 210 8062954
E. info@athenscoaching.gr

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ: 2η Επιστημονική Ημερίδα: Health & Wellness Coaching

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...