PsychologyNow Team

13η Ημερίδα για την Εφηβεία

13η Ημερίδα για την Εφηβεία

PsychologyNow Team

Η 13η Ημερίδα για την Εφηβεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων.


13h HMERIDA EFHBEIA EΜε ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην 13η Ημερίδα για την Εφηβεία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2/12/2023 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ).

Τα θέματα της 13 ης Ημερίδας παρουσιάζονται από εξαίρετους ειδικούς επιστήμονες και αφορούν στην ενημέρωση σχετικά με την σεξουαλική υγεία των εφήβων, την αντισύλληψη, καθώς και την προφύλαξη από τους ιούς του AIDS (HIV) και των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV). Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στην χρήση ευφραντικών ουσιών καθώς και στα νέα φαινόμενα κοινωνικής συμπεριφοράς των εφήβων που απορρέουν από την επίδραση της συνεχούς χρήσης της κινητής τηλεφωνίας (phubbing, FOMO) στον νεανικό εγκέφαλο με τις πολλές νευροαναπτυξιακές ιδιαιτερότητες.

Τα συστήματα ανταμοιβής και ευχαρίστησης καθώς και η επίδραση της μουσικής στον εφηβικό εγκέφαλο θα αναλυθούν με λεπτομέρεια. Η 13η Ημερίδα για την Εφηβεία απευθύνεται σε ειδικούς παιδιάτρους, ειδικευόμενους παιδιατρικής, γενικούς ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας όπως επίσης σε εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, φοιτητές ιατρικής-ψυχολογίας- παιδαγωγικής αλλά και σε οποιονδήποτε επιστήμονα ασχολείται με τον έφηβο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν και γονείς.

Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα.

 

 

 

 

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...