PsychologyNow Team

Έρωτας και Χάος: Εκδήλωση στο Hellenic American College από τον Δρ. Γιώργο Λάγιο

Έρωτας και Χάος: Εκδήλωση στο Hellenic American College από τον Δρ. Γιώργο Λάγιο

PsychologyNow Team

Στις 15 Δεκεμβρίου, για πρώτη φορά, ο Γιώργος Λάγιος, σύμβουλος ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτής, συγγραφέας και διδάσκων στο Hellenic American University, θα αναδείξει μέσα από ένα role play, τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε τη σκέψη και τα συναισθήματά μας τις πιο κρίσιμες στιγμές της ζωής μας.


Μέσα από αυτήν τη διαδραστική εκδήλωση, ο Γιώργος θα συζητήσει τους λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό να κάνουμε συνειδητές ερωτικές επιλογές, καθώς αυτές μπορούν να έχουν ποικίλες επιπτώσεις στην προσωπική μας ευτυχία και στον ψυχικό μας κόσμο. Η δυνατότητα να αναλύσουμε αυτές τις επιλογές με την καθοδήγηση ενός ειδικού στην ψυχική υγεία μπορεί να βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας.

Θέματα που θα συζητηθούν:

  • Τι συμβαίνει στο μυαλό δύο ανθρώπων που μάταια προσπαθούν να συνεννοηθούν, ενώ θέλουν να είναι μαζί;
  • Τι ρόλο παίζει η αμοιβαιότητα στις σχέσεις μας και πώς την εντοπίζουμε;
  • Γιατί είμαστε σκλάβοι των επιθυμιών και τον φόβων μας;
  • Πώς σχετίζεται το σεξ με τη συμβατότητα και την επικοινωνία;

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Hellenic American College σε συνεργασία με το Hellenic American University, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00, Μασσαλίας 22, Αθήνα (Θέατρο).

Χρήσιμες πληροφορίες:
Ώρα προσέλευσης: 18:30
Ώρα αυστηρής έναρξης: 20:00
Γλώσσα διεξαγωγής: Ελληνικά

Κόστος εισιτηρίου
Γενικό κοινό:
1η σειρά: 100 €
2η & 3η σειρά: 80 €
Όλες οι υπόλοιπες σειρές: 60 €
Κοινότητα του Hellenic American University*: Είσοδος Ελεύθερη
*Φοιτητές, απόφοιτοι, διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του Hellenic American University (ο κάθε ενδιαφερόμενος που ανήκει στην κοινότητα του Hellenic American University, δικαιούται να συνοδεύεται από ακόμα ένα άτομο).

Κράτηση θέσης για το γενικό κοινό: https://georgelagios.gr/el/event/erotas-kai-chaos/

Κράτηση θέσης για την κοινότητα του Hellenic American University (υποχρεωτικά μέχρι 1/12/2023): https://forms.office.com/e/CiQE7fumWe

Σύντομο βιογραφικό ομιλητή:

Ο Δρ. Γιώργος Λάγιος κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο ψυχολογίας και συγκεκριμένα στη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία και διδακτορικό τίτλο στη σεξολογία. Είναι καθηγητής ψυχοσεξουαλικής θεραπείας και συγγραφέας των δύο best sellers «Eσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;» (2018) και «Μέσα στο Μυαλό σου» (2020). Είναι, επίσης, κλινικός σύμβουλος ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτής και ομιλητής. Έχει βραβευτεί με το President’s Achievement Award από το Hellenic American University και συνεχίζει το ερευνητικό του έργο με θέμα την ερωτική επιθυμία.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...