PsychologyNow Team

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας – Απελευθερώνοντας το Θηλυκό

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας – Απελευθερώνοντας το Θηλυκό

PsychologyNow Team

Παγκόσμια Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου 2019 στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, 19.00 – 22.30.
Χορηγός Επικοινωνίας: PsychologyNow.gr


PagkHmeraGynaikas esΣε χρειαζόμαστε – όπως χρειαζόμαστε και κάθε γυναίκα, γύρω μας, αλλά και στον κόσμο. Χρειαζόμαστε να είσαι υγιής, ολοκληρωμένη, ευτυχισμένη και δυνατή. Να είσαι εσύ!

Οι γυναίκες, μέσα στην πορεία των χρόνων, έχουμε σημειώσει πρόοδο, αλλά χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα. Τώρα πρέπει να αναρωτηθούμε: Πώς αλλάζουμε το σύστημα για να ανταμείβουμε και να τιμούμε το θηλυκό; Πρέπει να τιμήσουμε τις διαφορές μας και να αγκαλιάσουμε τη γυναικεία δύναμή μας ως δυνατότητα να θεραπεύσουμε τον κόσμο.

Η αγάπη και η αδελφοσύνη των Κύκλων Γυναικών ανά τον κόσμο, μας βοηθά όλες να έρθουμε ξανά σε επαφή με την αγάπη, τη συντροφικότητα, αλλά και την πίστη στον εαυτό μας.

Ο Κύκλος που δημιουργείται στην Αθήνα, στις 8 Μαρτίου, έχει σκοπό να μας βοηθήσει να αγκαλιάσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, τη γυναίκα δίπλα μας και τη θηλυκή δύναμη σε όλον τον πλανήτη. Μέσα στη δική μας συνάντηση και το βιωματικό σεμινάριο που περιλαμβάνει, θα βρούμε τρόπους να έρθουμε σε επαφή με αυτό και να το εκφράσουμε.

Την περασμένη χρονιά, κατά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πάνω από 1.000 κύκλοι γυναικών συγκεντρώθηκαν με την πρόθεση να ενδυναμώσουν ο ένας κύκλος των άλλον και να ενωθούν σε παγκόσμια αδελφοσύνη. Η πνευματική δύναμη της φετινής εκδήλωσης παραμένει ίδια και γυναίκες από όλον τον κόσμο θα ενωθούν και φέτος, για να δημιουργήσουν σύμπνοια της θηλυκής δύναμης. Η καλλιέργεια της συναισθηματικής σου ελευθερίας και η συμβίωση με την πραγματική σου δύναμη είναι απαραίτητη για την επούλωση της ανθρωπότητας και του πλανήτη μας. Συγκεντρωνόμαστε μαζί με όλους τους Κύκλους Γυναικών του Global Sisterhood, σε μία παρουσίαση του έργου της Παγκόσμιας Αδελφότητας Γυναικών και ένα συλλογικό βιωματικό εργαστήριο για τη γυναίκα, τη θηλυκή δύναμη και τη φωνή της παντού.

Στη συνέχεια, γιορτάζουμε τη συγκέντρωσή μας με μουσικές από όλον τον κόσμο, από γυναικείες φωνές από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Ας απολαύσουμε το ότι είμαστε γυναίκες, ας απολαύσουμε το ότι είμαστε εμείς!

Ημερομηνία: 8 Μαρτίου, 2019 – 19.00 – 22.30
Διεύθυνση: Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα 113 61
Συντονίζει: Shakila Ιωάννα Μπράτη, Πρέσβειρα Global Sisterhood, Οδηγός Blossoming Goddess Circle
Βοηθός συντονισμού: Chandra Λυδία Βάκουλα, Εκπαιδεύτρια Blossoming Goddess Circle
DJ: Μάνος Χατζημανώλης
Χορηγός Επικοινωνίας : Μέντα 88

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...