PsychologyNow Team

Η Key Books στο 52ο Φεστιβάλ βιβλίου στον Πεδίον του Άρεως

Η Key Books στο 52ο Φεστιβάλ βιβλίου στον Πεδίον του Άρεως

PsychologyNow Team

Η Key Books θα βρίσκεται και φέτος στο Φεστιβάλ βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως!


Η μεγάλη γιορτή του βιβλίου ξεκινά την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου!
Στο περίπτερό μας θα έχετε τη δυνατότητα να ξεφυλλίσετε τα αγαπημένα μας βιβλία, να ενημερωθείτε για τις νέες μας εκδόσεις αλλά και να γνωρίσετε από κοντά τους συγγραφείς μας.

KEY BOOKS LOGNE

Ξεκινάμε τον κύκλο τον εκδηλώσεών μας το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 20:00. H αγαπημένη συγγραφέας και ψυχολόγος Αγνή Μαριακάκη θα βρίσκεται στο περίπτερό μας (αριθμός περιπτέρου 192-193) για να υπογράψει τα βιβλία της και να συζητήσει με τους αναγνώστες.

Mariakaki PedionAreos 2024

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 21:30, στη σκηνή «Φραντς Κάφκα» η ψυχοθεραπεύτρια Διονυσία Γιαννοπούλου θα παρουσιάσει το βιβλίο της Ανθίζοντας, το ταξίδι μιας ψυχοθεραπεύτριας από τον καρκίνο στην ίαση. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η διαιτολόγος - διατροφολόγος Έλλη Γιαννοπούλου και αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η διαιτολόγος - διατροφολόγος Βίκη Κακούρη.

Anthizodas Pedion Areos 2024

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 19:30 ο ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής Φίλιππος Κουνιάκης θα παρουσιάσει το βιβλίο του Πώς νιώθεις με αυτό; Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η Κατερίνα Χατζηκαλλία-Κουνιάκη, Ψυχολόγος, MSc Νευροψυχολόγος.

KOUNIAKIS Pedion Areos 2024

Ακολουθεί η παρουσίαση του βιβλίου Τα μυστικά της συγγραφής την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στη σκηνή: «Λόρδος Βύρωνας». Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Κώστας Β. Κατσουλάρης - συγγραφέας, διευθυντής της Bookpress.gr, Σόλων Παπαγεωργίου - συγγραφέας, μεταφραστής, και η Σώτη Τριανταφύλλου - συγγραφέας, ιστορικός.

Ta Mystika Tis Syggrafhs Pedion Areos 2024

Ο κύκλος τον εκδηλώσεων της Key Books κλείνει με μια συνάντηση με τον Θεόδωρο Παπακώστα (aka Archaeostoryteller) και υπογραφή βιβλίων την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο περίπτερό μας!

Papakostas Alsos

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...