PsychologyNow Team

Θέσεις Εργασίας για Ψυχολόγους και Φιλόλογους για το έργο “Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Θέσεις Εργασίας για Ψυχολόγους και Φιλόλογους για το έργο “Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

PsychologyNow Team

Ο Ειδικός Λογαριασμός του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει δέκα (10) συμβάσεις μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 “Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου” της Πράξης “Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου” με Κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5045937».


Σκοπός του προτεινόμενου έργου είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού περιβάλλοντος δομημένου με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η έγκαιρη ολοκλήρωση των σπουδών και η ισότιμη συμμετοχή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων φοιτητών και των φοιτητών ΑΜεΑ ή /και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την πρότασή τους ηλεκτρονικά στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο http://elke.hmu.gr/Aithseis/7535_07082020.aspx με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet) που διαθέτουν οι υποψήφιοι για την είσοδό τους σε αυτή προκειμένου να γίνεται ταυτοποίηση των υποψηφίων.

Αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης δίνονται στην παραπάνω διεύθυνση. Την ευθύνη για την ορθή συμπλήρωση της πρότασης φέρει αποκλειστικά ο/η υποψήφιος/α.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής ορίζεται το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 (26.08.2020), και ώρα 14:00.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...