PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας για δύο (2) Ψυχιάτρους, τρεις (3) Ψυχολόγους, τρεις (3) Κοινωνικούς Λειτουργούς και ένα (1) Ειδικό Θεραπευτή από το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ)

Θέσεις εργασίας για δύο (2) Ψυχιάτρους, τρεις (3) Ψυχολόγους, τρεις (3) Κοινωνικούς Λειτουργούς και ένα (1) Ειδικό Θεραπευτή από το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ)

PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας για δύο (2) Ψυχιάτρους, τρεις (3) Ψυχολόγους, τρεις (3) Κοινωνικούς Λειτουργούς και ένα (1) Ειδικό Θεραπευτή από το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).


Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), Ν.Π.Ι.Δ. που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και στο οποίο ανήκουν τα Θεραπευτικά Προγράμματα (Θ.Π.)  ΚΕΘΕΑΙΘΑΚΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ KAI ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ, ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ, ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, ΚΕΘΕΑ MOSAIC, ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του

προκηρύσσει

θέσεις για δύο (2) Ψυχιάτρους, τρεις (3) Ψυχολόγους, τρεις (3) Κοινωνικούς Λειτουργούς και ένα (1) Ειδικό Θεραπευτή, με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος, σύμφωνα με την από 02.04.2019 Α.Π. : Γ4β/Γ.Π. 18134 Απόφαση Υπουργού Υγείας.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ́ (ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ) και στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β ́ (ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ) της παρούσας, πρέπει:

Ι. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή, σε κλειστό φάκελο μεγέθους Α4, στο ΚΕΘΕΑ, στη διεύθυνση:

ΚΕΘΕΑ
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Κωδικός Θέσης (π.χ. ΨΥΧΤ-ΚΥΤ)
Σορβόλου 24, 116 36 Μετς , Αθήνα

μέσα σε αποκλειστική προθεσμία οκτώ (8) ημερών από τη δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος στο διαδικτυακό τόπο του ΚΕΘΕΑ (www.kethea.gr) και συγκεκριμένα από τις 03 Aπριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη, έως και τις 10 Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη, σε φάκελο μεγέθους Α4, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση υποψηφιότητας (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε’) με αναλυτική καταγραφή των παρακάτω συνυποβαλλομένων δικαιολογητικών και αναφορά του συνολικού αριθμού αυτών. Η αίτηση επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του άρθρου 8 Ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος επιθυμεί να υποβάλει συμπλήρωση ή τροποποίηση της αίτησής του, πρέπει να ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο ΙΙ της παρούσας ενότητας. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

2. Βιογραφικό Σημείωμα.

3. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) και επιπλέον για τους πολίτες κρατών μελών της ΕΕ αντίγραφο κάρτας μόνιμης παραμονής καθώς και πλήρη γνώση της ελληνικής γλώσσας που αποδεικνύεται με πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Ελληνικού Πανεπιστημίου (Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) ή Απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας επίπεδου Γ1 (παλαιό Δ) από κέντρο ελληνικής γλώσσας.

4. Βεβαίωση στρατολογίας για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων των ανδρών υποψήφιων.

5. Τίτλο σπουδών (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α’).

6. «ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ» (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ’) με επισυναπτόμενα τα δικαιολογητικά απόδειξής της (σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α’, παρ. 2), όπου απαιτείται.

7. Πιστοποίηση γλωσσομάθειας, όπου απαιτείται (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β’).

8 Άδεια άσκησης επαγγέλματος, όπου απαιτείται (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄).

9. Άδεια άσκησης Ιατρικής Ειδικότητας της Ψυχιατρικής, όπου απαιτείται (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄).

10. Βεβαίωση - Πιστοποίηση Αποφοίτησης Αναγνωρισμένου Θεραπευτικού Προγράμματος Απεξάρτησης (άρθρο 51, Ν. 4139/2013 ΦΕΚ 74 Α/20.3.2013 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει) (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄).

11. Υπεύθυνη δήλωση ότι «δεν έχει ασκηθεί εις βάρος μου ποινική δίωξη για υποβολή και χρήση πλαστού τίτλου σπουδών».

Εάν οι υποψήφιοι δεν προσκομίσουν τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή οι ιδιότητες που δηλώνουν με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία και αποκλείονται από αυτήν.

Η προθεσμία υποβολής της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει στις 10 Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής της κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για μία μόνο θέση. Η υποβολή υποψηφιότητας σε περισσότερες της μίας (1) θέσης συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΙΙ. Συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών ή/και η κατάθεση συμπληρωματικών δικαιολογητικών, καθώς και η διόρθωση στοιχείων που έχουν συμπληρωθεί επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών, δηλαδή έως και τις 10 Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και γίνεται αποκλειστικά με την υποβολή συστημένης επιστολής σε φάκελο μεγέθους Α4 στη διεύθυνση :

ΚΕΘΕΑ
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ / ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Κωδικός Θέσης (π.χ. ΨΥΧΤ-ΚΥΤ)
Σορβόλου 24, 116 36 Μετς , Αθήνα

Δείτε την Αναλυτική Προκήρυξη

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...