PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κάτω Νευροκοπίου

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κάτω Νευροκοπίου

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2021. 


Ο Δήμος Κάτω Νευροκοπίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου (Ψυχολόγος), για την υλοποίηση της Πράξης “Δημιουργία Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κάτω Νευροκοπίου”.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.12 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κάτω Νευροκοπίου, Σωκράτους 7, Κ. Νευροκόπι, Τ.Κ. 660 33, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, υπόψη κας Ελένης Λαφαζανίδου (τηλ. Επικοινωνίας: 2523350105).

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων δεν µπορεί να είναι µικρότερη των δέκα (10) ηµερών (υπολογιζοµένων ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα και στον δικτυακό τόπο του Δήµου Κάτω Νευροκοπίου (www.nevrokopi.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες. Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία ή µη εργάσιµη), τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.

*Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου με ημερομηνία 26/8/2021.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ.12

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η/Υ

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...