Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου

Η Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα γεννήθηκε το 1993. Αποφοίτησε από το Κλασικό Λύκειο Αρσάκειο Ψυχικού με υποτροφία. Το 2016 αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών του ΕΚΠΑ με άριστα (2η σε κατάταξη του έτους της).

Στη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε εθελοντικά ως παιδαγωγός στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Μπενάκη με τίτλο «Το μικρό εργαστήρι της Τέχνης» και «Καλοκαίρι στον Εθνικό Κήπο». Παράλληλα, παρέδιδε εθελοντικά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές ευπαθών κοινωνικών ομάδων ηλικίας 7-12 ετών και παρακολουθούσε ποικίλα σεμινάρια που αφορούσαν την εκπαιδευτική ψυχολογία, την ειδική αγωγή, τις νέες τεχνολογίες, τη γλώσσα, την ιστορία και άλλα.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε επιστημονικά συνέδρια που αφορούν σύγχρονα παιδαγωγικά θέματα. Από το 2016 εργάζεται ως δασκάλα στον ιδιωτικό τομέα.

Εκπαιδευτικός Α/θμιας


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
konapap93@gmail.com

Παιχνίδια για όλ@...

Παιχνίδια Χριστουγέννων χωρίς φύλο… Όσο «οξύμωρο» ή «πρωτοποριακό» και αν ακούγεται αυτό για τα ελληνικά δεδομένα, ίσως ήρθε η ώρα η ελληνική κοινωνία του 2021 να πάρει παράδειγμα από την παρακάτω διαφήμιση που κυκλοφόρησε το 2015 στη Γαλλία. Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια γνωστής γαλλικής εταιρείας με τίτλο “Noël sans préjugés” (Gender free Christmas)

Μινιμαλισμός - τρόπος σκέψης αλλά και ζωής

Χρειαζόμαστε λίγα πράγματα για να ζούμε καλά…για να ζούμε ουσιαστικά αλλά και ποιοτικά! Ας το προσπαθήσουμε… Ο μινιμαλισμός, ο οποίος έχει γλωσσολογικά ρίζες στην αγγλική λέξη minimalism ή τη γαλλική minimalisme, είναι ένα καλλιτεχνικό ρεύμα με εφαρμογή κυρίως στη γλυπτική και τη ζωγραφική, που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1960.

Η προσωπικότητα του ατόμου σύμφωνα με τον Freud

Ο Sigmund Freud με ειδικότητα νευρολόγου προσπάθησε να δημιουργήσει μια θεωρία για την ανθρώπινη προσωπικότητα που θα του επέτρεπε να θεραπεύει ασθενείς με συμπτώματα όπως υπερβολικό φόβο, συναισθηματικά τραύματα και δυσκολία στο να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και την καθημερινή ζωή. Ο Freud ανάγοντας τα παραπάνω συμπτώματα σε τραυματικές, άλυτες εμπειρίες

Παιδιά και ζώα… σχέση αγάπης αλλά και ζωής

Μέσα από τα ζώα καλλιεργούνται στα παιδιά οι αξίες του ανθρωπισμού, της οικολογικής συνείδησης, της ηθικής ευθύνης, του αλτρουισμού. Και αυτά είναι μερικά μόνο από τα οφέλη της συμβίωσης του παιδιού με ένα κατοικίδιο ζώο… Μήπως ήρθε η ώρα να χαρίσετε στο παιδί σας μια νέα συντροφιά; Τα περισσότερα παιδιά, αν

Ειδική αγωγή και Τ.Π.Ε. (Τεχνολογίες της Πληροφορικής και Επικοινωνίας)

Τα τελευταία χρόνια η ραγδαία εξέλιξη των Τ.Π.Ε. και των εργαλείων που προσφέρουν, έχουν βοηθήσει και αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα της εκπαιδευτικής πράξης στο πλαίσιο όχι μόνο της γενικής αλλά και της ειδικής αγωγής. Διαβάστε παρακάτω ορισμένα χρήσιμα εργαλεία. Η ραγδαία εξέλιξη των Τ.Π.Ε. και των εργαλείων που προσφέρουν έχουν βοηθήσει...

Πώς να βοηθήσουμε ένα παιδί να αποκτήσει αυτοπεποίθηση

Τα παιδιά καθημερινά μας δίνουν μηνύματα σχετικά με τις ανασφάλειες, τις ανάγκες αλλά και τους φόβους τους. Κάποιες φορές λόγω των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας τόσο οι γονείς όσο και εμείς οι δάσκαλοι δεν έχουμε τον χρόνο να σταθούμε με ιδιαίτερη προσοχή σε όλα αυτά και τα παραμελούμε. Αν ξεκινήσουμε

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...