Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Αννα Τσική

Η αγάπη μου για την επιστήμη της Ψυχολογίας και την συναναστροφή με ανθρώπους με οδήγησε από νωρίς στην απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον κλάδο των ανθρωπιστικών επιστημών. Ταυτόχρονη αγάπη μου όμως αποτελούσε πάντα η τέχνη και η έκφραση μέσω του θεάτρου και του χορού, έτσι υπήρξα χρόνια χορεύτρια και μετέπειτα ως επαγγελματίας Ψυχολόγος, Δραματοθεραπεύτρια, συνδυάζοντας την επιστήμη και την θεραπευτική τέχνη. Η  Δραματοθεραπεία μέσω της εκδραμάτισης και πολλών βιωματικών τεχνικών είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ένα ευρύ φάσμα διαταραχών και ειδικά στα παιδιά, που υλοποιείται μέσω παιγνιοθεραπείας.

Μετά από την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση και την προσωπική μου εμπειρία γνωρίζω τη σπουδαιότητα της καλής ψυχικής υγείας στη ζωή μας, στόχος που προάγεται από τους ειδικούς επιστήμονες ψυχικής υγείας.

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση :
Χίου 5, Χαιδαρι, Αθήνα
Τηλέφωνο :
6948710598
Email :
info@annatsikipsychology.gr
Ιστότοπος :
https://annatsikipsychology.gr/

Ψυχοθεραπεία: μια διαδικασία ανθρώπινη και δυνητικά οικεία για όλους

Τι είναι η ψυχοθεραπεία; Μπορώ να κάνω ψυχοθεραπεία; Ποια προσέγγιση να ακολουθήσω; Ερωτήματα που απασχολούν πολλούς ανθρώπους βρίσκουν απάντηση. Η ψυχή, από την αρχαιότητα υπήρξε αντικείμενο φιλοσοφικής αναζήτησης και μέχρι σήμερα απασχολεί ως έννοια τον άνθρωπο είτε επιστημονικά είτε θρησκευτικά, επομένως κρίνοντας την διαχρονικότητα της μελέτης της, μια θεραπεία της ψυχής

Η εκμάθηση της καθαριότητας στα παιδιά

Ένα πολύ βασικό ζήτημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι νέοι γονείς, είναι η εκμάθηση της καθαριότητας στο νέο μέλος της οικογένειας. Γνωρίστε πώς βλέπει το μωρό τον κόσμο στα πρώτα χρόνια της ζωής του και διαβάστε πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν. Για να πετύχετε όμως την πολυπόθητη εκμάθηση της τουαλέτας, ενεργώντας

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...