Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής 

- Τακτικό Μέλος Πανελλήνιας Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας 

- Δίπλωμα στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία

- Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
konargyropoulos@yahoo.gr

Επιπολασμός της κατάθλιψης σε πληθυσμό ηλικιωμένων

Η παρούσα πολύ ενδιαφέρουσα ερευνητική εργασία που δημοσιεύθηκε αρχικά στο περιοδικό "Ψυχιατρική", έχει σκοπό να εκτιμήσει τη συχνότητα κατάθλιψης σε κοινοτικό αστικό πληθυσμό ηλικιωμένων, τη διερεύνηση της συσχετίσής της με επιβαρυντικούς ή προστατευτικούς παράγοντες και τη διερεύνηση πιθανής υποδιάγνωσής της. Η πιο συχνή ψυχική διαταραχή με σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...