Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Νεκτάρ Τουμανιάν

Η Νεκτάρ Τουμανιάν ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου. Για μεταπτυχιακές σπουδές συνέχισε στο Vrije Universiteit στο Άμστερνταμ, όπου απέκτησε Μάστερ (MSc) στην Κλινική και Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία, ενώ αργότερα ειδικεύτηκε στο τετραετές Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Συστημική Ψυχοθεραπεία και Θεραπεία Οικογένειας στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.

Από το 2017 συνεργάζεται, ως ψυχολόγος, με τη ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΔΗΜΑΡΕΤΗ και τη «Σχολική Κοινωνική Υπηρεσία» του Δήμου Νέας Σμύρνης, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, παιδιά, εφήβους και οικογένειες. Παράλληλα, παρέχει υπηρεσίες συστημικής ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής σε άτομα, οικογένειες και ζευγάρια σε ιδιωτικό πλαίσιο.

Έχει συνεργαστεί με φορείς ψυχικής υγείας, τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, ενώ παρείχε εθελοντική εργασία σε Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, Οικοτροφεία, Κέντρα Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, κ.α.

Έχοντας ως βασική αρχή πως ο Εαυτός είναι αποτέλεσμα αλλεπάλληλων κοινωνικών κατασκευών και αλληλεπιδράσεων, θεωρεί την συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξη του Εαυτού της, βασικό «εργαλείο» στην επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Ψυχολόγος MSc, Ειδίκευση στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία


Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο :
6973016730
Email :
n.toumanian@gmail.com
Κοινωνικά Δίκτυα :

Η τέχνη μέσα από τη θεραπευτική μου ματιά

Παρά τους όποιους περιορισμούς, νιώθω ελευθερία. Ελευθερία να εξερευνώ και να ελίσσομαι σε μονοπάτια γνώριμα, γεμάτα ζεστασιά και ασφάλεια. Ελευθερία να περιηγούμαι και σε καινούριους δρόμους, άγνωστους και σκοτεινούς κάποιες φορές και με θάρρος να χτίζω γέφυρες μεταξύ των ανθρώπων που δειλά δειλά, κάνουν τα βήματά τους προς μια καινούργια

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...