PsychologyNow Team

Βιβλιοπροτάσεις: Sun-mi Hwang - Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει

Βιβλιοπροτάσεις: Sun-mi Hwang - Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει

PsychologyNow Team

Αυτή είναι η ιστορία μιας κότας, της Μπουμπουκίτσας, σε ένα κοτέτσι. Ή ίσως αυτή είναι η κοινωνία μας.


KOTA PETAKSEI E1Μέσα από την περιπέτεια της Μπουμπουκίτσας, φτάνουν σε εμάς διαχρονικά μηνύματα για τη ζωή. Η δική της επανάσταση, γίνεται και δική μας. Το δικό της πείσμα και όνειρο, γίνονται και δικά μας.

Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, η Μπουμπουκίτσα, θα παλέψει με όλο της το είναι σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Θα αγνοήσει την αποδοκιμασία που θα δεχτεί, θα επιβιώσει ακόμα και όταν θα βρεθεί μια ανάσα πριν τον θάνατο και θα τα καταφέρει. Θα καταφέρει να σπάσει τις αλυσίδες του φόβου και να ορθώσει το ανάστημά της. Βασισμένη μόνο στις δικές της δυνάμεις.

Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει είναι μια από τις πιο τρυφερές και συγκινητικές ιστορίες και έρχεται από την άλλη άκρη του κόσμου, τη Νότια Κορέα.

Μια ιστορία που ξεχειλίζει από αγνότητα, ένα βιβλίο που περικλείει μέσα του και εξυψώνει όλες τις παναθρώπινες αξίες, την ελευθερία, τη γενναιότητα, την αφοσίωση, τα όνειρα, την οικογένεια και πάνω από όλα την ανάγκη για αγάπη.

Διαβάστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου.

Το βιβλίο Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Διόπτρα και στο www.dioptra.gr.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...