PsychologyNow Team

Διεθνές Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

Διεθνές Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

PsychologyNow Team

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών καλεί την Επιστημονική Κοινότητα, τους Παιδαγωγούς Προσχολικής Ηλικίας, τους φοιτητές των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, τους γονείς, τους αρμοδίους για την χάραξη πολιτικών και κάθε ενδιαφερόμενο, να συμμετάσχουν στο Διεθνές Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης με θέμα «Επανεξετάζοντας την Προσχολική Αγωγή & Εκπαίδευση στο Διεθνές Περιβάλλον» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 2, 3 & 4 Μαρτίου 2018.


Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βρεφονηπιαγωγών (ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ) σε συνεργασία με το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής ΑΤΕΙ Αθήνας και με την Αιγίδα/Στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση και Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης που μοριοδοτούνται.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι καθηγητές και προσωπικότητες από την χώρα μας και το εξωτερικό που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης. Επίσης θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων και Οργανώσεων.

Προσοχή: Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δηλώσεις Συμμετοχής το αργότερο μέχρι 15-12-2017.

Σύντομα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας το πρόγραμμα του Συνεδρίου στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά οι εισηγητές και τα θέματα των εισηγήσεων.

Ακολουθούν αναλυτικά οι πίνακες με τα πακέτα για το κόστος συμμετοχής καθώς επίσης η δήλωση συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί στο γραφείο του Συνδέσμου μας στο φαξ 210 82 39 573 ή στο email pasybn@otenet.gr

Παροχές

Κόστος

Διαμονή Σε
Δίκλινο ή Τρίκλινο
ή Τετράκλινο

Διαμονή σε
Μονόκλινο

Επιλογή Α
(Με Διαμονή)

  • Δύο Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο (5 αστέρων)
  • Πρωινό γεύμα Σάββατο και Κυριακή
  • Δωρεάν χρήση του Health Club(εσωτερική θερμαινόμενη  πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο)
  • Δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο (free Wi-Fi)
  • Ακουστικά για Μετάφραση
  • Παρακολούθηση εργασιών συνεδρίου
  • Φάκελος με το έντυπο υλικό
  • Βεβαίωση Συμμετοχής
  • Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης
  • Ένα coffee break το Σάββατο
  • Μεσημεριανό γεύμα το Σάββατο και την Κυριακή

Μέλος: 205€

Μη Μέλος: 215€

Φοιτητής: 170€

Μέλος: 260€

Μη Μέλος: 270€

Φοιτητής: 225€

Επιλογή Β
(Χωρίς διαμονή)

  • Παρακολούθηση εργασιών συνεδρίου
  • Ακουστικά για Μετάφραση
  • Φάκελος με το έντυπο υλικό
  • Βεβαίωση Συμμετοχής
  • Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης
  • Ένα coffee break το Σάββατο
  • Μεσημεριανό γεύμα το Σάββατο και την Κυριακή

Μέλος: 135€

Μη Μέλος: 145€

Φοιτητής: 100€

Για τους Συνέδρους που θα μετακινηθούν με τα μισθωμένα λεωφορεία του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με επιστροφή, το κόστος των επιλογών Α (με διαμονή) και Β(χωρίς διαμονή) προσαυξάνεται με το ποσόν των 45€. Το κόστος της μεταφοράς θα καταβληθεί στον Τραπεζικό Λογαριασμό του ΠΑΣΥΒΝ (όχι μέσα στο λεωφορείο). Η αίτηση για μεταφορά θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα στις 06/11/2017.

Για να εγκριθεί η συμμετοχή σας στο συνέδριο θα πρέπει να ακολουθήσετε τα κάτωθι βήματα:

1) Η αίτηση εγγραφής πρέπει να αποσταλεί το αργότερο έως τις 15/12/17 με e-mail στο pasybn@otenet.gr ή φαξ στο 2108239573 (εάν η αίτηση εγγραφής υποβληθεί ηλεκτρονικά δεν απαιτείται να αποσταλεί με φαξ ή με email)

2) Έως τις 15/12/17 το αργότερο πρέπει να αποστείλετε προκαταβολή 60 ευρώ.
Αναγράψτε με ευκρίνεια και με κεφαλαία γράμματα το ονοματεπώνυμο σας στο καταθετήριο, το οποίο πρέπει να αποστείλετε με στο e-mail ή με φαξ.

3) Τρόπος Πληρωμής
Τράπεζα Πειραιώς | Αρ.Λογ.: 6446030020286 || IBAN: GR0801714460006446030020286

4) Το αργότερο έως 31/01/18 και ώρα 16:00 θα πρέπει να εξοφληθεί το αντίστοιχο ποσόν που αναλογεί κατά περίπτωση και να έχει αποσταλεί το καταθετήριο εξόφλησης στο fax ή στο e-mail του Συνδέσμου μας.

5) Οι σύνεδροι θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace. Μετά την κάλυψη των θέσεων, ο Σύνδεσμος διατηρεί το δικαίωμα να μισθώσει και άλλο ξενοδοχείο.Η τοποθέτηση των συνέδρων στα ξενοδοχεία θα γίνει με απόλυτη σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εξόφλησης του συνόλου του ποσού που αντιστοιχεί στην συμμετοχή.

6) Στην περίπτωση ακύρωσης θέσης έως τις 12/01/2018 επιστρέφεται το σύνολο του καταβληθέντος ποσού.
Στην περίπτωση ακύρωσης θέσης μετά τις 12/01/2018 δεν επιστέφεται η προκαταβολή.

7) Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, επικοινωνήστε με email στο pasybn@otenet.gr ή μήνυμα στο viber του Συνδέσμου μας 6980926460.

8) Επειδή παρατηρήθηκε το φαινόμενο στα προηγούμενα συνέδρια οι συμμετέχοντες/σύνεδροι να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο του Συνδέσμου, καθώς ήταν διαρκώς απασχολημένο, ενημερώνουμε και επισημαίνουμε ότι εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για το αν παραλάβαμε την αίτηση εγγραφής σας ή τα καταθετήρια προκαταβολής και εξόφλησης, στείλτε SMS ή μέσω Viber στο κινητό 6980926460 με το ονοματεπώνυμό σας και το ερώτημά σας και θα λάβετε απάντηση με μήνυμα στο κινητό σας.
Διευκρινίζουμε ότι στο συγκεκριμένο κινητό μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύνδεσμο αποκλειστικά και μόνο με μηνύματα και όχι με κλήσεις.

9) Η ειδική τιμή που αναγράφεται στα πακέτα συμμετοχής για τους φοιτητές διευκρινίζουμε ότι αφορά μόνο όσους φοιτούν στα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής ΑΤΕΙ, ΑΕΙ, ΙΕΚ και ΕΠΑΛ για απόκτηση πρώτου πτυχίου.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής που ακολουθεί:

Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής (*προτεινόμενη)

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία τότε μόνο συμπληρώστε την έντυπη εγγραφής που ακολουθεί και αποστείλετέ την με email στο pasybn@otenet.gr ή με φαξ στο 2018239573

Έντυπη Αίτηση Συμμετοχής (*για να την κατεβάσετε)

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...