PsychologyNow Team

4ο Ψυχοφαρμακολογικό Συνέδριο

4ο Ψυχοφαρμακολογικό Συνέδριο

PsychologyNow Team

Το 4ο Ψυχοφαρμακολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 15 – 17 Δεκεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα.


4opsychofarmaesw

Αγαπητοί συνάδελφοι,

H Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία με στόχο την κάλυψη της αναγκαιότητας για συνεχή εκπαίδευση των ψυχιάτρων στα επίκαιρα θέματα κλινικής ψυχοφαρμακολογίας, προγραμματίζει το 4ο Ψυχοφαρμακολογικό Συνέδριο, στις 15 – 17 Δεκεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα.

Ως το θεσμικό όργανο των ψυχιάτρων της χώρας, η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία αποβλέπει στη βελτίωση των θεραπευτικών δεξιοτήτων και στην ασφάλεια της φαρμακευτικής θεραπείας. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πολλοί ασθενείς δεν υποβάλλονται σε θεραπεία, και ότι η εκπαίδευση των νέων ψυχιάτρων είναι συχνά ατελής, συνίσταται αναγκαία η συνεχής εκπαιδευτική δραστηριότητα.

Στόχος μας αποτελεί η διαμόρφωση ενός επιστημονικού προγράμματος που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των νέων και καταιγιστικών εξελίξεων, καθώς πολλές θεραπευτικές ανάγκες παραμένουν ακόμη και σήμερα ανεκπλήρωτες.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας στο ενδιαφέρον αυτό συνέδριο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας με την υποβολή εργασίας για προφορική ή αναρτημένη ανακοίνωση.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος της

Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Δημήτριος Ν. Πλουμπίδης

 

Ο Πρόεδρος του

Κλάδου Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας

Βασίλης Αλεβίζος

 

Δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...