PsychologyNow Team

Εαρινό Πανεπιστήμιο των Διδακτορικών Σχολών

Εαρινό Πανεπιστήμιο των Διδακτορικών Σχολών

PsychologyNow Team

Μία διοργάνωση των Πανεπιστημίων Paris Diderot και Sciences Po Paris σε συνεργασία με το τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 


Τα Πανεπιστήμια Paris Diderot και Sciences Po Paris σε συνεργασία με το τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν δωρεάν συνέδριο στην Αθήνα στις 22/6 (αμφιθέατρο Άλκης Αργυριάδης, κεντρικό κτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών), 23 και 24/6 (αμφιθέατρο Aula της Φιλοσοφικής Σχολής).

affiche

Οι διδακτορικές σχολές των Πανεπιστημίων Paris Diderot και Sciences Po Paris συνεργάζονται από τον Σεπτέμβριο του 2015 σε ένα κοινό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σεμιναρίων και δι-επιστημονικών διατριβών (πολιτική και ψυχανάλυση). Το «Εαρινό Πανεπιστήμιο» διοργανώνεται στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας καθώς και της δικής μας συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Paris Diderot. Συμμετέχουν 30 υποψήφιοι διδάκτορες και οι επόπτες τους. Το θέμα του σεμιναρίου είναι: Σύνορα, όρια. Θα συζητηθεί το ζήτημα της Ευρώπης, των μεταναστών και της ριζοσπαστικοποίησης σε μια διεπιστημονική προσέγγιση μεταξύ πολιτικής και ψυχανάλυσης. 

Το «Εαρινό Πανεπιστήμιο» απευθύνεται σε υποψηφίους διδάκτορες των τριών Πανεπιστημίων, αλλά και σε διδάσκοντες και φοιτητές Ψυχολογίας και Πολιτικών Επιστημών. 

Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση. 

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...