Super User

4o Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής - Συμπεριφορικής Παιδιατρικής & Εφηβικής Υγείας - Ιατρικής

4o Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής - Συμπεριφορικής Παιδιατρικής & Εφηβικής Υγείας - Ιατρικής

Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής - Συμπεριφορικής Παιδιατρικής και Εφηβικής Υγείας - Ιατρικής πραγματοποιείται στις 21 - 22 Νοεμβρίου 2015 στην Αθήνα. Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο περιλαμβάνει επίκαιρες διεπιστημονικές ομιλίες, κλινικά φροντιστήρια και παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα της Αναπτυξιακής - Συμπεριφορικής Παιδιατρικής & της Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής.

 

Στόχος του είναι η συνεχιζόμενη επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας στις νεώτερες εξελίξεις σε θέματα ανάπτυξης και συμπεριφοράς του παιδιού και εφήβου, σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας, στο μείζον πρόβλημα της παχυσαρκίας, καθώς και σε άλλες σύνθετες καταστάσεις που άπτονται της βιολογικής και ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης στις ευάλωτες αυτές ηλικίες.

 

Η συνεχιζόμενη ιατρική επιμόρφωση στην Αναπτυξιακή Παιδιατρική και Εφηβική Ιατρική αποτελεί ουσιαστική συνδρομή στο δύσκολο έργο του σύγχρονου ιατρού για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των παιδιών και των εφήβων στη χώρα μας.

 

Καθηγητής Γεώργιος Π. Χρούσος

Διευθυντής Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών Πρόεδρος Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων, Επικεφαλής Έδρας UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής

 

Χώρος διεξαγωγής: Αίγλη Ζαπείου

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

 

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...