PsychologyNow Team

Ψυχαναλυτική Ομαδική Εποπτεία

Ψυχαναλυτική Ομαδική Εποπτεία

PsychologyNow Team

Τον Οκτώβριο του 2016 θα ξεκινήσει ομάδα εποπτείας που απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κλινικούς κοινωνικούς λειτουργούς κλπ) που ενδιαφέρονται για μία ψυχαναλυτική προσέγγιση των ασθενών τους η οποία βασίζεται στη λειτουργία του ασυνειδήτου και την δυναμική της μεταβίβασης και αντιμεταβίβασης στη θεραπευτική σχέση.


Η συμμετοχή στην ομάδα δεν προϋποθέτει την γνώση των ψυχαναλυτικών εννοιών και της ψυχαναλυτικής θεωρίας καθώς οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με αυτή την προσέγγιση κατ' αρχάς βιωματικά μέσω της συμμετοχής τους στην ομάδα. Στη συνέχεια, η κλινική κατάρτιση των μελών μπορεί να εμπλουτιστεί από θεωρητική μέσα από σεμινάρια πάνω σε ψυχαναλυτικές έννοιες και συγγραφείς που θα πραγματοποιηθούν τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της ομάδας για όσα μέλη το επιθυμούν.

Η ομάδα θα συναντιέται κάθε δύο εβδομάδες (πιθανή μέρα και ώρα Τρίτη 20:15) και το κόστος συμμετοχής σε αυτήν θα είναι 60 ευρώ τον μήνα. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επόπτρια της ομάδας, κλινική ψυχολόγο, ψυχαναλύτρια και ψυχοθεραπεύτρια, κα Λήδα Μπήτρου στο 210 8016400 ή στέλνοντας σχετικό mail στο info@bitrou.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...