PsychologyNow Team

Εναρκτήρια Εκδήλωση: Γνωρίστε το έργο grow4autism

Εναρκτήρια Εκδήλωση: Γνωρίστε το έργο grow4autism

PsychologyNow Team

Με χαρά σας προσκαλούμε στην εναρκτήρια εκδήλωση παρουσίασης του έργου grow4autism: Δικτύωση – Συνεργασία – Ενδυνάμωση – Βιωσιμότητα, που θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 και ώρα 9:30 π.μ.


Για τη δήλωση συμμετοχής σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων Google Meet. Με την εγγραφή σας, θα λάβετε απαντητικό email με οδηγίες σύνδεσης.

Σε περίπτωση που δεν λάβετε το απαντητικό e-mail στα εισερχόμενά σας, παρακαλούμε ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» (Spam)

Το έργο grow4autism: Δικτύωση – Συνεργασία – Ενδυνάμωση – Βιωσιμότητα υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου (ΚΠΕ) (https://kpechios.org) και εταίρο την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.) (www.autismgreece.gr).

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε EΔΩ

Σκοπός του έργου, είναι η δημιουργία και ανάπτυξη δικτύου για την ενδυνάμωση των ικανοτήτων και της βιωσιμότητας φορέων της κοινωνίας των πολιτών, στο πεδίο του αυτισμού, όπως σύλλογοι ατόμων με αυτισμό, γονέων / φροντιστών ατόμων με αυτισμό και μη κερδοσκοπικών φορέων που παρέχουν υπηρεσίες σε άτομα με αυτισμό και τις οικογένειες τους.

Δείτε την Πρόσκληση

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...