PsychologyNow Team

Θέση εργασίας Ψυχολόγου στον Ξενώνα ΕΣΤΙΑ ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων στον Άγιο Δημήτριο Αττικής

Θέση εργασίας Ψυχολόγου στον Ξενώνα ΕΣΤΙΑ ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων στον Άγιο Δημήτριο Αττικής

PsychologyNow Team

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, λειτουργεί τον Ξενώνα ΕΣΤΙΑ ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων στον Άγιο Δημήτριο Αττικής ως δράση με τίτλο «Λειτουργία Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανήλικων Προσφύγων ΕΣΤΙΑ 2018 από την Α.Μ.Κ.Ε ΑΠΟΣΤΟΛΗ» MIS 5021537 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης & Ένταξης.


ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Μέσω του Ξενώνα ΕΣΤΙΑ που λειτουργεί η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, παρέχονται υπηρεσίες υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων ασυνόδευτων ανηλίκων αιτούντων άσυλο/προσφύγων. Επιπροσθέτως, παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική ως προς την κοινωνική ένταξη των ανηλίκων, δημιουργική απασχόληση, πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα μέσω του Κοινωνικού Ιατρείου της Αποστολής, καθώς και εκπαίδευση για την εκμάθηση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού. Παράλληλα, οι ανήλικοι απασχολούνται σε μια ευρεία γκάμα αθλητικών, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων, οι οποίες διασφαλίζονται μέσω των συνεργασιών της Αποστολής και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με φορείς της τοπικής κοινωνίας.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ – ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με σκοπό την επαρκή στελέχωση του Ξενώνα, η Διοίκηση της Αποστολής καλεί τους υποψηφίους να υποβάλλουν το βιογραφικό τους για μια (1) θέση Επιστημονικού Προσωπικού ειδικότητας «Ψυχολόγος».

ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Ψυχολόγος

Απαιτούμενα προσόντα:
1) Δίπλωμα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ψυχολογία ελληνικού ΑΕΙ ή αντίστοιχου αναγνωρισμένου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της αλλοδαπής
2) Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για την Ελληνική Επικράτεια
3) Επιθυμητή η γνώση στη χορήγηση διαγνωστικών εργαλείων
4) Απαραίτητη η προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός (1) έτους με την ομάδα στόχου
5) Επιθυμητές οι συστατικές επιστολές
6) Πιστοποιημένη καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (επιπέδου Proficiency) ή γαλλικής αντίστοιχου επιπέδου
7) Επιθυμητή η πιστοποιημένη γνώση Η/Υ από τον ECDL ή αντίστοιχο φορέα πιστοποίησης

Οι υποψήφιοι θα κριθούν επίσης με βάση την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους, το ενδιαφέρον για το αντικείμενο, την άνεση και ευχέρεια ενασχόλησης με πρόσφυγες και ιδιαίτερα ανήλικους, την πρωτοβουλία, την υπευθυνότητα, την ευθυκρισία και την διοικητική και οργανωτική ικανότητα. Εξίσου σημαντικά στοιχεία θεωρούνται η προσαρμοστικότητα, η συνεργασιμότητα, και η ανεπτυγμένη αίσθηση του συλλογικού πνεύματος. Θα συνεκτιμηθεί επικαιροποίηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των υποψηφίων μέσω της συμμετοχής τους σε συνέδρια, σε συνεχιζόμενη κατάρτιση κά.

Αποστολή βιογραφικών μέχρι τις 16 Ιουλίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση n.katsiaras@mkoapostoli.gr.

Δείτε την Ανακοίνωση

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...