PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο, ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό κ.α. στο Δήμο Ωραιοκάστρου | «Remote Healthcare Service Provision»

Θέσεις εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο, ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό κ.α. στο Δήμο Ωραιοκάστρου | «Remote Healthcare Service Provision»

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 24 Ιουλίου 2022.


Ο Δήμος Ωραιοκάστρου ανακοινώνει την πρόθεση να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν (1) ΠΕ ΙΑΤΡΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ, έναν (1) ΠΕ ΙΑΤΡΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ, έναν (1) ΠΕ ΙΑΤΡΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ, έναν (1) ΠΕ ή ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, έναν (1) ΠΕ ή ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ, έναν (1) ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ, διάρκεια σύμβασης από την υπογραφή της σύμβασης έως το τέλος του προγράμματος 04/01/2023, (με δυνατότητα παράτασης εφόσον το έργο παραταθεί), για τη λειτουργία του οχήματος μετακίνησης κλιμακίων ιατρών και επαγγελματιών υγείας και μεταφοράς τηλεπικοινωνιακού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Remote Healthcare Service Provision» με το ακρωνύμιο «REMOTECARE» του προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν ( μαζί με όλα τα δικαιολογητικά), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κομνηνών 76 Ωραιόκαστρο, Τ.Κ: 57013, απευθύνοντάς την στη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 2313304087, 2313304076).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων: από 14/07/2022 έως τις 24/07/2022.

Δείτε την Πρόσκληση

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΜΕ

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...