PsychologyNow.gr

Βιβλιοπροτάσεις: Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας – Tony Robbins

Ο Tony Robbins, αυθεντία στην ψυχολογία της ηγεσίας, στην προσωπική μεταμόρφωση και στην επιχειρηματική ανάκαμψη, έχει ως σκοπό της ζωής του να βοηθάει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δικές τους μοναδικές αρετές. Το «Ξυπνήστε τον γίγαντα μέσα σας» μας προσφέρει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα, που αποτελείται […]

Διαβάστε περισσότερα

Ο Tony Robbins, αυθεντία στην ψυχολογία της ηγεσίας, στην προσωπική μεταμόρφωση και στην επιχειρηματική ανάκαμψη, έχει ως σκοπό της ζωής του να βοηθάει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δικές τους μοναδικές αρετές.


KSYPNHSTE GIGANTA MESA SAS E

Το «Ξυπνήστε τον γίγαντα μέσα σας» μας προσφέρει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα, που αποτελείται από σαφή και απλά βήματα, και μας διδάσκει θεμελιώδη μαθήματα αυτοκυριαρχίας, που θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε το σκοπό μας, να ελέγξουμε τη ζωή μας και να δαμάσουμε τις δυνάμεις που διαμορφώνουν το πεπρωμένο μας.

Το βιβλίο Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας του Tony Robbins κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο www.dioptra.gr.

Διαβάστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου.