PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Δήμου Βόλου

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Δήμου Βόλου

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2021.


Ο Δήμος Βόλου απευθύνει πρόσκληση για τη σύναψη μίσθωσης έργου με δύο (2) άτομα για την υλοποίηση της Πράξης «Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) Δήμου Βόλου» στον Άξονα Προτεραιότητας 2.α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» από το Δήμο Βόλου που εδρεύει στο Βόλο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο της ως άνω πράξης θα απασχοληθούν από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι δώδεκα (12) μήνες με ανανέωση ή παράταση έως τη λήξη της Πράξης:

  1. Ένας ΠΕ Ιατρός με ειδικότητα Νευρολόγος
  2. Ένας ΠΕ Ψυχολόγος

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (sox@voloscity.gr), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βόλου, Λεωφόρος Ειρήνης 131, Τ.Κ. 38446 Ν. Ιωνία Βόλου Ν. Μαγνησίας, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, με την ένδειξη «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΜΕ του/της ……… (συμπληρώνεται το ονοματεπώνυμο)» υπόψη κας Καζανίδου Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2421353122).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 14/9/2021 έως 20/9/2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ _ ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...