PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας για ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό και ένα (1) Ψυχολόγο στο Ν. Κοζάνης από την Ψυχογηριατρική εταιρία «Ο ΝΕΣΤΩΡ»

Θέσεις εργασίας για ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό και ένα (1) Ψυχολόγο στο Ν. Κοζάνης από την Ψυχογηριατρική εταιρία «Ο ΝΕΣΤΩΡ»

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2021.


Η Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ», Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, λειτουργεί το Ειδικό Κέντρο Ημέρας για πάσχοντες από Αλτσχάϊμερ στην Κοζάνη, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» {άξονας προτεραιότητας: 10 « Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΚΤ)»}, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ/ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ».

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέτουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους με τα δικαιολογητικά όπως προσδιορίζονται στο Αναλυτικό Τεύχος Προκήρυξης, αυτοπροσώπως στα γραφεία του φορέα στη διεύθυνση, Iωάννου Δροσοπούλου 22, 112 57 Αθήνα ή ταχυδρομικά με την ένδειξη

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤO ΠΛΑΙΣΙO ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔ ΟΠΣ 5044930 ΤΗΣ ΨΥΧΟΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Ο ΝΕΣΤΩΡ» ΣΤΟ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ»

Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, η ημερομηνία παράδοσης στον ταχυμεταφορέα, ενέχει θέση αριθμού πρωτοκόλλου. Η διεύθυνση αποστολής είναι

Η φόρμα της αίτησης συμμετοχής βρίσκεται στο αναλυτικό τεύχος προκήρυξης που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του φορέα www.nstr.gr και www.nstr.gr/espa Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχίζει την Τρίτη 21/9/2021 και λήγει την Τετάρτη 29/9/2021. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ήτοι Τετάρτη 29/9/2021 (καταληκτική ημερομηνία της παραλαβής από την ΨΥΧΟΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Ο ΝΕΣΤΩΡ»)

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες από 11.00΄- 14.30΄ στο τηλ. 210-8235050, (κα Παναγιώτα Τσόκη, Υπεύθυνη Έργου ΕΣΠΑ Κοζάνης).

Δείτε την Αναλυτική Προκήρυξη.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...