Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Κυριακή Λέντζιου

H Κυριακή Λέντζιου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια – κλινική υπνοθεραπεύτρια στη Θεσσαλονίκη. Απέκτησε το βασικό τίτλο σπουδών της (BSc) στον τομέα της Ψυχολογίας από το τμήμα Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (MSc) λαμβάνοντας το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κλινική & Κοινοτική Ψυχολογία στο University of East London.

Στα πλαίσια της ψυχοθεραπευτικής της εκπαίδευσης ολοκλήρωσε επιτυχώς την εκπαίδευση της ως ψυχοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στην Κλινική Ψυχοθεραπεία – Υπνοθεραπεία, λαμβάνοντας πρωτίστως “Δίπλωμα στην Κλινική Ύπνωση με ειδίκευση στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία” και στη συνέχεια, ”Δίπλωμα Ανώτερης Πρακτικής στην Κλινική Υπνοθεραπεία”.

Eξειδικεύτηκε στην ”Οικογενειακή – Συστημική Ψυχοθεραπεία”, τη ”Συμβουλευτική Ψυχοπαθολογίας – Ψυχοδιαγνωστικής”. Παράλληλα, εξειδικεύτηκε στον τομέα της Ψυχικής Υγείας, λαμβάνοντας ”Δίπλωμα Ανώτερης Κλινικής Εκπαίδευσης”, στην Ά Ψυχιατρική Κλινική του Α.Π.Θ.

Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στη χορήγηση, ερμηνεία και βαθμολόγηση του Πολυφασικού Ερωτηματολογίου Προσωπικότητας της Μιννεσότα, MMPI®-2, καθώς και του Ερωτηματολογίου Προσωπικότητας I.P.A.T. 16PF αποκτώντας τον τίτλο «Πιστοποίηση Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης».

Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως Ψυχολόγος στο Κέντρο Ατόμων με Νοητική Αναπηρία, «η Αρμονία», καθώς και στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ανέργων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Επιπλέον έχει εργαστεί ως εθελόντρια ψυχολόγος στο Χαμόγελο του Παιδιού, στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (OKANA) και στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ – Ά Νευρολογική Κλινική Α.Π.Θ.

Σήμερα διατηρεί το δικό της γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται ιδιωτικά στον τομέα της ψυχοθεραπείας – κλινικής υπνοθεραπεία και της συμβουλευτικής. Επίσης, εργάζεται ως Υπεύθυνη Σπουδών στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, διατελεί επιστημονική συνεργάτης - καθηγήτρια του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), διδάσκοντας ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική.

Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.

Υπάρχει δυνατότητα συνεδριών μέσω Skype.

Κλινική Ψυχολόγος ΒSc, MSc - Ψυχοθεραπεύτρια - Κλινική Βιοθυμική Υπνοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
info@therapiamind.com

Βρείτε μας στα...