Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Έλενα Πατήλα

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ με κατεύθυνση Κοινωνικής - Κλινικής Ψυχολογίας και είμαι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου. Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, εξειδικεύτηκα στην Οικογενειακή- Συστημική Θεραπεία, στο πλαίσιο τετραετούς προγράμματος του Κέντρου Οικογενειακής Θεραπείας Θεσσαλονίκης, μέλους του European Family Therapy Association. Η ειδίκευση μου αφορά την μελέτη, συμβουλευτική και θεραπεία οικογενειών και ζευγαριών καθώς και την ενδυνάμωση, ατόμων και ομάδων, στο πλαίσιο των ευρύτερων κοινωνικών και σχεσιακών συστημάτων στα οποία συμμετέχουν.

Συμβουλευτική Υποστήριξη ομάδων γονέων σε θέματα ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης παιδιών και εφήβων, ως Σύμβουλος σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, κέντρα προσχολικής αγωγής και Συντονίστρια Ομάδων Γονέων.

Θεραπεία και Συμβουλευτική οικογενειών, ζευγαριών και ατόμων, με στόχο την υποστήριξη στην διαχείριση κρίσιμων μεταβάσεων και αλλαγών και αναπροσαρμογή μη λειτουργικών πρότυπων επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης.

Παροχή συμβολικού κόστους υπηρεσιών εξ αποστάσεως συμβουλευτικής, μέσω προγραμματισμένων συνεδρίων Skype.

Το κόστος της συνεδρίας είναι το ποσό των 10 ευρώ.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενήλικα άτομα με αιτήματα που σχετίζονται με τις επιπτώσεις της πανδημίας SARS- CoV-2, όπως περιγράφονται στο Αίτημα On Line Συμβουλευτικής, το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί από κάθε ενδιαφερόμενο/η, στον παρακάτω σύνδεσμο: docs.google.com

Καθώς η υπηρεσία στοχεύει στην πρόληψη ψυχικών δυσκολιών στη κοινότητα και στη βραχεία συμβουλευτική στήριξή ανθρώπων με αιτήματα που σχετίζονται αποκλειστικά με την πανδημία και δεν λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά, κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να την αξιοποιήσει για τρεις συνεδρίες, το μέγιστο.

Η επικοινωνία με τους/τις ενδιαφερόμενους/ες κατόπιν δήλωσης ενδιαφέροντος, θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της διεύθυνσης email που έχουν δηλώσει, εντός 24 ωρών.

Η υπηρεσία θα παρέχεται κάθε Πέμπτη, 11.00 π.μ -14.00 μ.μ έως 15 Απριλίου 2020, με δυνατότητα επέκτασής διαθεσιμότητας, κατόπιν αξιολόγησης των αναγκών της κοινότητας.

Ή On Line Συμβουλευτική διέπεται από το Κώδικα Δεοντολογίας των Ψυχολόγων και οφείλει να είναι συμβατή με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων GDPR της ΕΕ.

Ψυχολόγος, Συστημική Ατομική & Οικογενειακή Θεραπεία


Στοιχεία Επικοινωνίας

Φορέας Εργασίας :
Ανδριανουπόλεως 34 – Π. Καρολίδου, Καλαμαριά , ΤΚ 55133, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο :
2310439300
Email :
info@psychologos-patila.gr
Ιστότοπος :
http://www.psychologos-patila.gr/

Κορωνοϊός: Μένουμε Σπίτι - Οδηγός Οικογενειακής Επιβίωσης

Είναι γεγονός ότι #ΜένωνταςΣπίτι γινόμαστε μέρος της λύσης για τη θωράκιση όλων μας απέναντι στη διασπορά του Covid-19 στη κοινότητα αλλά και για τη θωράκιση του συστήματος υγείας ώστε να παραμείνει μάχιμο και αποτελεσματικό για τη φροντίδα όσων το χρειάζονται ή θα το χρειασθούν! Ωστόσο οι επικοινωνιακές καμπάνιες για τη προώθηση

Κορωνοϊός: Μένουμε Σπίτι - Οδηγός Οικογενειακής Επιβίωσης

Είναι γεγονός ότι #ΜένωνταςΣπίτι γινόμαστε μέρος της λύσης για τη θωράκιση όλων μας απέναντι στη διασπορά του Covid-19 στη κοινότητα αλλά και για τη θωράκιση του συστήματος υγείας ώστε να παραμείνει μάχιμο και αποτελεσματικό για τη φροντίδα όσων το χρειάζονται ή θα το χρειασθούν! Ωστόσο οι επικοινωνιακές καμπάνιες για τη προώθηση

Creative Parenting

Η μεγαλύτερη, ίσως, ευθύνη του γονιού, είναι να ψάχνει συνεχώς τον τρόπο να είναι δημιουργικός ανακαλύπτοντας  συνεχώς τον εαυτό του! Πόσο άραγε θα διαφοροποιούνταν η εμπειρία και το βίωμα του γονεϊκού ρόλου, αν προσπαθούσαμε να τον προσεγγίσουμε μέσα από μια άλλη, διαφορετική αντίληψη, μέσα από μια ποιο ελεύθερη και πιθανά περισσότερο

Soft Skills or Life Skills?

Τις τελευταίες δεκαετίες ο όρος Soft Skills (Ήπιες Δεξιότητες) έχει υιοθετηθεί  κυρίως από το χώρο των επιχειρήσεων και  των διεθνών Οργανισμών που ασχολούνται ερευνητικά και ακαδημαϊκά, με την αύξηση της παραγωγικοτήτας στο χώρο εργασίας, την αύξηση της απασχολησιμότητας αλλά και την αύξηση της εργασιακής ικανοποίησης των ανθρώπων. Ο όρος Soft Skills

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...