Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Κασσιανή Τρικαλιώτη

Η Κασσιανή Τρικαλιώτη είναι Ψυχολόγος. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στη Σχολική Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στην Εκλεκτική Συμβουλευτική, στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία και στην Παιγνιοθεραπεία-Θεραπευτικό Παιχνίδι. Είναι μέλος του ΣΕΨ(Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων) και του PTI(Play Therapy International). Επί έξι έτη έχει υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Συμβουλευτικού Κέντρου Προληπτικής Ιατρικής του Δήμου Χαλανδρίου. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι, όπου εργάζεται με ενήλικες, γονείς, εφήβους και παιδιά. Συντονίζει ομάδες γονέων και πραγματοποιεί ομιλίες, σχετικά με ποικίλα θέματα ψυχολογίας. Προσφέρει τις υπηρεσίες της στα Κοινωνικά Ιατρεία του Δήμου Χαλανδρίου.

Περιγραφή Υπηρεσιών
Γραφείο Παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
• Χορήγηση ψυχομετρικών δοκιμασιών (WISC-III,Προβολικές Δοκιμασίες)
• Συμβουλευτική Γονέων
• Ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική ενηλίκων
• Ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία ενηλίκων
• On line συμβουλευτική ενηλίκων
• Ψυχοθεραπεία παιδιών μέσω Παιγνιοθεραπείας-Θεραπευτικού Παιχνιδιού
• Συντονισμός Ομάδων Γονέων
• Συντονισμός Ομάδων Εφήβων
• Σεμινάρια-Ομιλίες

Περιοχές που εξυπηρετεί: Όλη την Αττική
Επιπλέον υπηρεσίες: On line συμβουλευτική (Περιοχές εκτός Αθηνών και Εξωτερικό)

Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
kasstrikal@yahoo.gr

Βρείτε μας στα...