Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Δρ. Βίκυ Γκόλτση

Είμαι η Βίκυ Γκόλτση και εξειδικεύομαι στην ψυχοεκπαίδευση ατόμων, ομάδων και οργανισμών, έχοντας εργαστεί με άτομα και οργανισμούς με στόχο την συνεχή ανάπτυξη και εύρεση στόχου και νοήματος. Είμαι διδάκτωρ ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Northumbria at Newcastle, UK, και διδάσκω, εκπαιδεύοντας φοιτητές ψυχολογίας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Εχω συνεργαστεί και συνεργάζομαι με πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας έχοντας διδάξει σε προγράμματα των πανεπιστημίων, University of East London, Northumbria University, University off Teesside, University of Liverpool, Roehampton University.

Είμαι Chartered Psychologist στο British Psychological Society, μέλος του Division of Sport & Exercise Psychology, και μέλος του European Federation of Sport Psychology (FEPSAC). Ακολουθώ το ερευνητικό και θεωρητικό υπόδειγμα της Θετικής Ψυχολογίας με στόχο την ανάπτυξη και ψυχολογική ευημερία του κάθε ανθρώπου σε ατομικό, ομαδικό και οργανωσιακό επίπεδο.

Αθλητικός Ψυχολόγος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
vgoltsi@gmail.com

Βρείτε μας στα...