Έναρξη μαθημάτων κιθάρας με ψυχοθεραπευτική φιλοσοφία διδασκαλίας

Η Κοινότητα Ψχ ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων κιθάρας με ψυχοθεραπευτική φιλοσοφία διδασκαλίας στο πλαίσιο των ψυχοκοινωνικών προγραμμάτων της!

Προσοχή: Δεν πρόκειται για μουσικοθεραπεία, αλλά για διδασκαλία μαθημάτων κιθάρας (κλασικής, ακουστικής, ηλεκτρικής) με κριτήριο μια ισορροπημένη και ορθολογική φιλοσοφία ζωής!

Απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να μάθει κιθάρα με έναν σκεπτόμενο δάσκαλο που συνδυάζει τεχνική αρτιότητα και ανθρώπινη ψυχολογία.

Πολλοί άνθρωποι που μαθαίνουν να παίζουν κάποιο μουσικό όργανο, συχνά το μαθαίνουν με απώτερο σκοπό τους τίτλους, την επιτυχία, την καθιέρωση και την επαγγελματική τακτοποίηση, αλλά έτσι χάνουν τον σημαντικότερο λόγο για τον οποίο ξεκίνησαν να το κάνουν, την απόλαυση και την εξερεύνηση του περιπετειώδους κόσμου της μουσικής. Σε κάθε περίπτωση, χάνουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το πως η κιθάρα (όπως κάθε μουσικό όργανο) αποτελεί όχημα για καλύτερη ψυχική υγεία ανεξάρτητα από επιδόσεις.

Γι’ αυτό, καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο/η που ενδιαφέρεται ενεργητικά να ξεκινήσει (ή να συνεχίσει) τις σπουδές του στην κιθάρα, να επικοινωνήσει στο lamnokopos_psy@yahoo.gr ή στο 6972001128 και να δηλώσει συμμετοχή στα ξεχωριστά μαθήματα κιθάρας που παρέχουμε.

Τα μαθήματα διεξάγονται σε ατομική ή ομαδική βάση, ενώ όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα γίνονται δεκτοί κατόπιν αρχικής γνωριμίας.

Εκ μέρους της Κοινότητας Ψχ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία του φορέα μαζί σας, ακολουθώντας τους κανόνες του GDPR (*)

Βρείτε μας στα...